Fotbal intern

Cristiano Bergodi e determinat să câștige titlul cu Craiova: „Ăsta e obiectivul!”

20.05.2020 | 20:12
Cristiano Bergodi e determinat sa castige titlul cu Craiova Asta e obiectivul
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Universității Craiova, știre anunțată în exclusivitate de FANATIK, a vorbit despre planurile pe care le are pentru formația din Bănie și l-a lăudat pe Corneliu Papură, fostul antrenor, despre care a spus că a făcut o treabă excelentă.

Cristiano Bergodi e determinat să câștige titlul cu Craiova

Cristiano Bergodi este foarte determinat să câștige titlul cu Craiova, cum a anunțat și în interviul exclusiv pentru FANATIK, în actualul sezon și vrea să îi pregătească foarte bine pe noii săi elevi pentru reluarea campionatului:

ADVERTISEMENT

„Negocierile au durat două zile, m-a sunat Marcel Popescu, pentru mine a fost o surpriză plăcută. Am vorbit cu domnul Rotaru și în iarnă, dar nu ne-am pus de acord pe mici detalii, dar acum a fost totul bine.

Ne-am înțeles imediat acum, oricum au rămas colaboratorii clubului, eu am venit cu secundul meu, pe care îl am de 10 ani”.

ADVERTISEMENT

„Obiectivul e titlul, dar e important să rămânem în Europa!”

Cristiano Bergodi a continuat și a mărturisit că nu putea să ceară mai mulți colaboratori, pe care îi are de mulți ani, după parcursul său la FC Voluntari din prima parte a campionatului:

„Când un antrenor vine din postura în care eram eu, adică am avut niște probleme cu Voluntari, e normal că am venit cu modestie și cu plăcere, abia după ce fac treabă aici voi vorbi dacă o să mai aduc oameni apropiați de mine la Craiova”.

ADVERTISEMENT

„Obiectivul e să câștigăm titlul, nu e ușor, cel mai important e să rămânem în Europa”, este mesajul tehnicianului italian pentru fanii Craiovei, unii dintre cei mai fanatici din România.

„Speram undeva prin august să mă întorc din nou, mă simt 50% român, România e a doua mea casă.

ADVERTISEMENT

De când am venit în 2005 la FC Național am primit șansa de a antrena într-un campionat foarte bun. Sunt mândru pentru că antrenez în România”, a spus italianul la prima conferință de presă susținută pentru olteni.

ADVERTISEMENT