Fotbal intern

Cristiano Bergodi exultă după Botoșani – Craiova: „Avem defensivă! Îmi felicit jucătorii”

19.07.2020 | 21:46
Cristiano Bergodi exulta dupa Botosani  Craiova Avem defensiva Imi felicit jucatorii
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în deplasarea cu FC Botoșani, golurile fiind înscrise de Alexandru Cicâldău în minutul 72 din penalty și de Gustavo în minutul 90+4, iar oltenii sunt din ce în ce mai aproape de primul titlu după 29 de ani de așteptare.

Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, a vorbit despre partida cu Botoșani și crede că elevii săi au făcut un meci foarte bun și are speranțe foarte mari de la următoarea partidă cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Oltenilor le mai rămân două meciuri până la finalul sezonului și anume cu Astra Giurgiu și cu CFR Cluj.

Cristiano Bergodi exultă după Botoșani – Craiova

Cristiano Bergodi a vorbit la finalul meciului cu FC Botoșani și se bucură pentru elevii săi, după o nouă victorie și crede în șansele oltenilor la titlu: „Era un meci foarte greu, dar bine că am câștigat pentru prima dată aici la Botoșani. În prima repriză eram puțin nervoși, dar a doua repriză am arătat mai bine și puteam să câștigăm și la un scor mai mare.

ADVERTISEMENT

Îi felicit pe băieți pentru că au obținut o nouă victorie. Acum avem defensivă, echipa juca bine și înainte cu Corneliu Papură, dar acum, cu modestie spun că suntem mai buni și în defensivă, chiar dacă am mai primit goluri. Cred că asta trebuia la Craiova”.

„Meciul cu CFR se joacă cu titlul pe masă”

„Și chiar dacă am câștiga tot, ultimul meci cu CFR-ul e cel care va decide campionatul, noi suntem bucuroși, pentru că nu a fost deloc ușor partida cu Botoșani.

ADVERTISEMENT

Cred că sezonul continuă, nu cred că o să se amâne FCSB cu Sepsi. E normal că dacă FCSB va câștiga finala nu va mai fi la fel de preocupată în campionat, dar nu e treaba mea, ci a FRF-ului și a LPF-ului”, a continuat Cristiano Bergodi.

„Am jucători foarte buni, dar nu sunt eu persoana potrivită să-i spun lui Mirel Rădoi pe cine să ia pentru meciul cu Islanda. Eu cred că mulți jucători de la noi pot să joace la națională, dar asta nu e treaba mea.

ADVERTISEMENT

E o înțelegere între jucători și patron, dar nu cred că se va întâmpla să ne îmbolnăvim și nu o să aibă nici patronul de ce să dea amenzi de 10.000 de euro”, a mai spus Bergodi.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 1,35 este cota pentru “peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT