Sport

Cristiano Bergodi, mesaj special pentru fanii Rapidului: “Știu că v-ați dorit mai mult”

Cristiano Bergodi a transmis un mesaj în noaptea de Crăciun pentru toată suflarea rapidistă. Ce a spus antrenorul italian.
25.12.2023 | 22:07
Cristiano Bergodi mesaj special pentru fanii Rapidului Stiu ca vati dorit mai mult
Cristiano Bergodi, mesaj în seara de Crăciun pentru suporterii Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi continuă la Rapid în ciuda rezultatelor dezamăgitoare, iar „alb-vișiniii” vor ca în noul an echipa să aibă un parcurs fără sincope sau pași greșiți. Antrenorul „giuleștenilor” le-a făcut o promisiune fanilor.

Cristiano Bergodi, promisiune în seara de Crăciun pentru suporterii Rapidului: „Vom face un retur sigur și vom recupera pozițiile”

Cristiano Bergodi le-a făcut o surpriză rapidiștilor și s-a filmat în seara de Crăciun de-acasă de la Roma, unde își petrece scurta vacanță: Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă vreau să vă urez La mulți mulți și Crăciun fericit! Ce pot să vă spun e că sper că vom reveni cu o altă performanță în retur”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul e convins că Rapid ar fi avut un alt parcurs dacă ar fi avut tot lotul la dispoziție: „Știu că v-ați dorit mai mult, dar au fost și probleme din toate punctele de vedere, mai ales cu lipsa de jucători importanți. Dar asta nu înseamnă că noi nu am încercat să dăm totul”.

Fostul mare fotbalist italian a ținut astfel să se adreseze direct suporterilor: „Din partea noastră vă promitem că vom face un retur sigur și vom recupera pozițiile pentru că eu iubesc Rapidul și în acest sens vreau să vă răsplătesc pentru încrederea pe care mi-a dat-o conducerea clubului”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi sună deja adunarea în Giulești pentru derby-ul cu FC U Craiova : „Suntem acolo și vom încerca să facem cât mai mult”

Cristiano Bergodi le-a făcut apoi o urare fanilor și a sunat mobilizarea pentru primul meci din 2024: „Și atunci cu ocazia asta vă urez toate cele bune și La mulți ani încă o dată! Crăciun fericit și sper că ne vom întâlni împreună pe 19 ianuarie și vă aștept în Giulești”.

Bergodi e convins că ultimele transferuri ale Rapidului vor schimba fața echipei: „Sunt sigur că vom începe bine returul cu jucătorii pe care i-am transferat. Împreună cu ceilalți am adus puncte și suntem pe poziția a patra în clasament. Suntem acolo și vom încerca să facem cât mai mult”.

ADVERTISEMENT

„Aveți încredere în noi vă rog”

Antrenorul a ținut apoi să sublinieze din nou problemele medicale cu care s-a confruntat: „Aveți încredere în noi vă rog, pentru că știu că nu sunteți mulțumiți în general, dar eu vă înțeleg. Dar repet, am avut probleme și nu e ușor pentru mine, pentru băieți să facă o performanță importantă, să avem o constanță în obiectivul clubului. 

Sper că ne vom vedea pe 19 cu stadionul plin cu FC U Craiova. Vă îmbrățișez cu drag pe toți suporterii rapidiști și aveți încredere în noi. Vă pup, ciao!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Rapidului.

ADVERTISEMENT