Sport

Cristiano Bergodi, pregătit de noul sezon cu Rapid: „Merit și eu un titlu!”

Cristiano Bergodi este pregătit de noul sezon, prefațând confruntarea dintre Rapid și Sepsi, din prima etapă a SuperLigii 1.
13.07.2023 | 19:20
Cristiano Bergodi pregatit de noul sezon cu Rapid Merit si eu un titlu
Cristiano Bergodi, pregătit de noul sezon cu Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul italian le aprinde imaginația fanilor giuleșteni, spunând că merită un titlu de campion în România, mai ales că activează de mulți ani și până acum nu a reușit să câștige niciun campionat.

Cristiano Bergodi, pregătit de noul sezon cu Rapid

Cristiano Bergodi este pregătit de noul sezon cu Rapid, vorbind despre meciul cu Sepsi, fosta sa echipă, din prima etapă:  „Mâine începe un campionat foarte important pentru toată lumea. E un campionat în care ne dorim să facem ceva important.

ADVERTISEMENT

Băieții au fost receptivi, au dat maximum, au arătat disponibilitate la ce am vrut să implementez în aceste 4 zile. Nu am apucat să facem prea multe, dar băieții au fost receptivi”.

„Noi vom încerca să jucăm ce trebuie cu Sepsi, contează mai mult rezultatul, e important să câștigăm cele 3 puncte, nu evoluția, pentru că am avut doar 4 zile cu echipa.

ADVERTISEMENT

Mutu a lucrat altceva cu ei în cantonament, a schimbat și sistemul de joc, pentru echipă nu va fi ușor.  Dar sunt încrezător, sunt pozitiv și merg înainte. Dacă începem cu dreptul cu Sepsi, ar fi extraordinar, dar nu-ți garantează nimic. E un campionat lung, de uzură”, a mai spus Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Merit și eu un titlu!”

„Nu cred că vor fi probleme cu suporterii, cred că stadionul va fi plin. Nu mă sperii, nici nu mă entuziasmez de ce se întâmplă în general, sunt un tip echilibrat.

ADVERTISEMENT

Va fi dificil. Toate echipele care au luptat anul trecut pentru play-off pot lupta pentru campionat. Nu poți să știi acum cine va câștiga competiția. Mai devreme sau mai târziu, merit și eu un titlu!

Am fost aproape la Craiova, când am pierdut finala cu CFR. Dacă aveam suporteri la acel meci… Sper să reușesc cu Rapid să câștig titlul”, a continuat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

„L-am văzut doar o dată pe Dan Șucu, nu știu ce să spun. Nu-mi dau seama ce fel de persoană e, dar mi se pare un om deosebit, elegant, din toate punctele de vedere.

Cred că vrea să facă o treabă importantă la Rapid. Și Copos era la fel, o persoană deosebită, n-am avut niciodată probleme cu el. Mi-a plăcut mereu Ghencea, acum e un stadion nou, frumos. Pentru mine, FCSB e Steaua. Are dreptul să joace în Ghencea, așa gândesc eu”, a mai spus antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT