Sport

Cristiano Bergodi, răspuns savuros la întrebarea „Aveți ofertă de la FC U Craiova 1948?”: „Acolo se întoarce Napoli”

Cristiano Bergodi a avut un răspuns genial când a fost întrebat dacă are ofertă de la FC U Craiova 1948. Replica antrenorului italian a stârnit hohote de râs.
22.06.2023 | 10:10
Cristiano Bergodi raspuns savuros la intrebarea Aveti oferta de la FC U Craiova 1948 Acolo se intoarce Napoli
Cristiano Bergodi a răspuns genial când a fost întrebat despre o posibilă ofertă de la Adrian Mititelu. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor, la doar 18 de zile de la numirea portughezului Joao Janeiro. Adrian Mititelu a anunțat că numele lui Cristiano Bergodi sună tentant pentru a prelua banca oltenilor. Fostul antrenor al celor de la Sepsi a avut un răspuns genial după ce a fost întrebat despre o ofertă a clubului din Bănie.

Cristiano Bergodi, răspuns savuros la întrebarea „Aveți ofertă de la FC U Craiova 1948?”: „Acolo se întoarce Napoli”

Cristiano Bergodi s-a despărțit de Sepsi, deși, cu el pe bancă, echipa finanțată de Laszlo Dioszegi a cucerit singurele trofee de istoria clubului. Antrenorul italian a fost aproape să semneze cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, însă antrenorul a mers în Italia și așteaptă oferte.

ADVERTISEMENT

După despărțirea rapidă de Joao Janeiro, Adrian Mititelu l-a pus pe lista favoriților pentru a prelua FC U Craiova 1948 pe Cristiano Bergodi. Tehnicianul a avut o replică savuroasă când a fost întrebat despre o ofertă a patronului oltenilor.

„Dacă este o echipă de club, mi-ar plăcea să revin în România. Dar, pentru moment, vin cu plăcere aici pentru a vedea naţionala României U21 şi centenarul Rapidului. Acolo se întoarce Nicolo Napoli, sigur! Se poate întoarce și a 10-a oară. Nu îmi dau eu cu părerea.

ADVERTISEMENT

N-am refuzat nici CFR Cluj, au fost discuții în general. Nu s-a întâmplat nimic. Eu sunt acasă, aștept să primesc o ofertă, studiez. Vom vedea ce se întâmplă. Îmi place fotbalul, am venit și aici să văd meciurile de la European. E posibil să revin în România”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei România U21 – Spania U21 0-3.

Nicolo Napoli a ajuns la final de contract cu FC U Craiova 1948 la finalul sezonului recent încheiat, iar clubul din Bănie nu a luat în calcul prelungirea înțelegerii. În toamna anului trecut, antrenorul italian a venit pentru a noua oară pe banca oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Au venit impresari italieni. Ce se poate spune acum?”

România U21 a avut parte de un debut de coșmar la Euro U21 2023. „Tricolorii” lui Emil Săndoi au pierdut categoric cu echipa similară a Spaniei, scor 0-3, iar naționala de tineret nu își mai permite pași greșiți în meciurile cu Ucraina U21 și Croația U21 pentru a spera la calificarea în fazele superioare.

Cristiano Bergodi, prezent în tribunele arenei din Ghencea, s-a întâlnit cu impresari italieni la meciul României U21. Niciunul dintre oamenii de fotbal nu s-au interesat la el de vreun jucător, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Păcat! A fost un meci la discreția Spaniei. Doar ei au jucat, au găsit mereu spațiile între linii. Diferența s-a văzut, a fost mare. Au venit impresari italieni, au venit pentru unii jucători. Ce se poate spune acum? E un meci de Under 21, e normal că se uită după jucători. Nu m-au întrebat nimic după meci…”, a spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT