Sport

Eduard Radaslavescu, cel mai eficient fotbalist din România! Câștigă un titlu de campion la fiecare 331 de minute!

Eduard Radaslavescu este un jucător tânăr, dar care are deja trofee în palmares, fiind cel mai eficient din SuperLiga pe hârtie, cu un titlu câștigat la fiecare 331 de minute.
28.04.2024 | 20:45
Eduard Radaslavescu cel mai eficient fotbalist din Romania Castiga un titlu de campion la fiecare 331 de minute
Eduard Radaslavescu, 7 meciuri complete, 2 titluri / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat titlul matematic, după ce a învins Farul Constanța pe Arena Națională, scor 2-1. Bucureștenii au petrecut până în zori cu lăutari, bere, grătar și trabucuri, pe măsura așteptării de nouă ani.

Eduard Radaslavescu, garantul titlurilor

Eduard Radaslavescu (19 ani) are deja două titluri de campion, ambele consecutive. Transferat de FCSB în vara anului 2022, tânărul nu s-a impus la clubul lui Gigi Becali, dar se poate lăuda.

ADVERTISEMENT

Primul titlu de campion din cariera lui Radaslavescu a fost în sezonul trecut, alături de Farul Constanța. Constănțenii i-au învins pe FCSB la Ovidiu, scor 3-2, după o remontada de zile mari, iar Radaslavescu ar fi câștigat titlul indiferent de rezultat.

Mijlocașul a apucat să joace pentru Farul Constanța, care a triumfat sezonul trecut, iar acum a fost în lotul FCSB-ului. Paradoxal este că Radaslavescu are doar 663 de minute în două sezoane, adică 7,63 meciuri complete!

ADVERTISEMENT

Statistica îl face cel mai eficient jucător român, care câștigă titluri de campion la fiecare 331 de minute! Cifrele sunt șocante, având în vedere că tânărul jucător a fost adus cu surle și trâmbițe de Gigi Becali. Eduard Radaslavescu este un obișnuit al lotului, dar banca a fost de multe ori locul din care a văzut mare parte din meciuri.

FCSB, titlu după nouă ani

FCSB a cucerit titlul de campioană, după o secetă de nouă ani, de când Costel Gâlcă, actualul antrenor al Universității Craiova, câștiga tripleta. Bucureștenii aveau nevoie de doar un punct contra lui Gheorghe Hagi, care i-a felicitat la final de meci.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul. Echipa cea mai bună. Noi, ca celelate cluburi, am avut fluctuațîi, nu am avut o linie. Astăzi am încercat, am vrut, ne-am dorit, dar au fost puține realizări. Puteam să facem, cred eu, mult mai mult dacă nu eram așa de precipitați.

Cred că noi ar trebui să vorbim mai puțin și să felicităm adversarul, FCSB-ul, care e campioana României și merită felicitări. A fost o luptă foarte grea în play-off, întâlnești numai echipe puternice“, a spus Gheorghe Hagi la conferința de după meci.

ADVERTISEMENT

Petrecerea a continuat la baza din Berceni, unde rețelele de socializare au fost pline cu live-urile jucătorilor lui Charalambous. FCSB-iștii au fost acompaniați de Alex Botea, un celebru manelist, care a dat tonul petrecerii cu artificii, bere, grătare, trabucuri.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni...
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni nu se aștepta
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie