Sport

Farul – Rapid 0-0, în etapa 21 din SuperLiga. “Marinarii” au ratat victoria după ce au avut trei goluri anulate cu VAR

Farul Constanţa - Rapid s-a încheiat 0-0. Gazdele au marcat de trei ori, dar toate reuşitele au fost anulate de arbitrajul video, de două ori pentru offside şi o dată pentru un fault. Rapid rămâne fără victorie în retur.
20.12.2023 | 21:40
Farul  Rapid 00 in etapa 21 din SuperLiga Marinarii au ratat victoria dupa ce au avut trei goluri anulate cu VAR
Secvenţă din meciul Farul - Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
20-12-2023
18:32

Farul - Rapid 0-0

VEZI VIDEO CU CELE MAI IMPORTANTE FAZE

FINAL DE MECI! Rapid şi Farul remizează, scor 0-0. Giuleştenii sunt pe locul 3, cu 33 de puncte, la 11 lungimi de liderul FCSB. Echipa lui Hagi urcă, momentan, pe locul 5, cu 30 de puncte. 

Min. 90+2: Papeau ratează o şansă uriaşă. Găsit liber în careu nu loveşte bine mingea şi Aioani reuşeşte să reţină. 

Min. 86: Papeu a cerut o lovitură de pedeapsă. Faza a fost analizată la VAR, iar fotbalistul Rapidului nu s-a ales decât cu un cartonaş galben, pentru proteste. 

Min. 77: Puţine ocazii în această perioadă a meciului! Giuleştenii nu s-au apropiat de poarta Farului în repriza secundă

Min. 60: GOL ANULAT! Marcel Bârsan anulează şi al treilea gol pentru Farul după consultarea arbitrajului video. Premergător reuşitei lui Mazilu a fost un fault al lui Budescu. 

Min. 59: GOOOOOOOL, Farul! Mazilu marchează după o respingere greşită a lui Horaţiu Moldovan în cenrul careului. 

Start în partea secundă! 

PAUZĂ. Arbitrajul video a confirmat decizia asistentului şi la cabine se intră cu 0-0. Farul a avut două goluri anulate pe motiv de offside. 

Min. 45+1:GOL ANULAT!  Artean trimite în poartă cu capul după o lovitură liberă, dar asistentul ridică fanionul. Este o fază la limită şi va fi judecată la VAR. 

Min. 25: Mazilu trage sub bară, dar Moldovan este la post şi scoate în corner.

Min. 24: Braun trece pe lângă deschiderea scorului. Fundaşului Rapidului trimite pe lângă din poziţie excelentă. 

Min. 7: Borja Valle iroseşte o şansă bună pentru giuleşteni. Aioani respinge în gheata ibericului, care trimite pe lângă poartă. 

Min. 3: Papeau ratează singur cu Aioani. Început furtunos de meci. 

Min. 2: GOL ANULAT! Golul lui Louis Munteanu este anulat pentru offside. Faza a fost verificată de VAR, dar asistentul a luat decizia bună. 

Start de meci la Ovidiu

20-12-2023
16:54

Echipele de start la Farul - Rapid

Farul: Aioani – Sîrbu, Boli, M. Popescu, Dussaut – Vînă, Artean, Grameni – Budescu – Ad. Mazilu, L. Munteanu. Rezerve: Buzbuchi – Dănuleasă, Grosu, Queiros, Banu, N. Popescu, Grigoryan, Rivaldinho, Benchaib. Antrenor: Gică Hagi 

Rapid: H. Moldovan – I. Cristea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Funsho, Cîrjan, Albu, Papeau – Al. Ioniță II – Valle. Rezerve: Drăghia – Dr. Grigore, G. Gheorghe, Bădescu, El Sawy, Pănoiu, Soni, Tsoumou, Al. Stan. Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul Farul – Rapid are loc miercuri, 20 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 21-a din SuperLiga, ultima rundă din anul 2023. Ambele echipe vin după remize de 0-0, Farul la Sibiu cu UTA, Rapid la Ploiești, cu Petrolul, dar giuleștenii au jucat în zece din minutul 6, după eliminarea lui Andrei Borza.

Unde se joacă meciul Farul – Rapid, în etapa 21 din SuperLiga

Confruntarea Farul – Rapid se desfășoară miercuri, 20 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, situat în apropiere de Constanța, în etapa a 21-a din SuperLiga. Oficialii dobrogeni speră ca sosirea Rapidului să fie prilejul revenirii masive a fanilor pe stadion, sezonul acesta doar la început, în partidele din cupele europene umplându-se arena de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Oricum, pe stadion se vor afla și minim o sută de suporteri ai Rapidului, aceștia declarând că până la finalul anului 2023 vor continua să însoțească echipa indiferent de rezultate, o decizie privind deplasările din anul viitor urmând a fi luată după aceea. Oricum, prezența fanilor din Giulești duce automat la mărirea numărului forțelor de ordine.

Cine transmite la TV partida Farul – Rapid

Partida Farul – Rapid se joacă miercuri, 20 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, situat în apropiere de Constanța, în etapa a 21-a din SuperLiga. Ea va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Dacă la Cluj cerul va fi acoperit toată ziua și vor fi doar 4 grade, pe malul mării, la Ovidiu, va fi o zi superbă miercuri, 20 decembrie. Va fi soare mult timp, ploaia sau ninsoarea nici nu intră în calcule, iar temperatura maximă e una superbă la ora amiezii, în jur de 11 grade. Seara, la ora 20:30, va scădea cu patru-cinci grade, dar oricum va fi destul de plăcut.

Ce absențe sunt în întâlnirea Farul – Rapid

Ambii antrenori au absențe importante înaintea ultimului meci al anului. Gică Hagi nu poate conta pe Mihai Popescu în centul apărării, pe Nedelcu și Tudor Băluță la mijloc, ultimul fiind dorit  chiar de Rapid, iar în atac Adrian Mazilu și-a luat la revedere de la coechipieri, declarând că de acum trebuie să se concentreze pe ce va fi la Brighton.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a primit asigurări că va continua la Rapid și trebuie să se descurce acum fără cei trei absenți importanți de la mijloc și în atac, belgianul Emmers și atacanții Petrila și Rrahamani la care se adaugă suspendații Andrei Borza și Răzvan Oaidă. În aceste condiții, avem mai degrabă un Rapid alcătuit în primul rând din jucătorii valizi, nu din ceea ce și-ar fi dorit să trimită pe teren tehnicianul italian.

Cote la pariuri la jocul Farul – Rapid

Rapid este echipa mai bine situată în clasament, dar Farul a primit din partea caselor de pariuri destul de clar statutul echipei favorite. Echipa lui Gică Hagi are cotă de 2,15, iar giuleștenii au primit 3,45. Șansă dublă „1X” are cotă de 1,30, iar șansă dublă „X2” ajunge la 1,70. Un gol marcat de gazde are cotă 1,30, iar reușita bucureștenilor 1,55.

ADVERTISEMENT

De când Farul s-a contopit cu Viitorul Constanța, sub denumirea brandului județului au avut loc trei partide la Ovidiu și toate s-au terminat prost pentru Rapid, care nu a reușit să ia nici măcar un punct. Iar ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut a fost o adevărată catastrofă, Farul distrugând Rapidul cu un neverosimil 7-2!

ADVERTISEMENT