Sport

Rapid l-a transferat pe înlocuitorul lui Rrahmani. Anunț oficial: „Golgheterul Albaniei”

Rapid a anunțat oficial transferul unui nou atacant. Giuleștenii caută cu orice preț să-l înlocuiască pe Albion Rrahmani, accidentat.
16.12.2023 | 18:03
Rapid la transferat pe inlocuitorul lui Rrahmani Anunt oficial Golgheterul Albaniei
Rapid a anunțat transferul unui atacant. Prima mutare a giuleștenilor în această iarnă. Foto: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT

Conducerea Rapidului a luat măsuri după ce giuleștenii au ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în SuperLiga. Echipa lui Cristiano Bergodi l-a transferat pe Florent Hasani, golgheter în campionatul Albaniei. Atacantul kosovar a semnat un contract valabil doi ani și jumătate.

Rapid l-a transferat pe înlocuitorul lui Rrahmani. Anunț oficial: „Golgheterul Albaniei”

Rapid nu se regăsește. După victoria cu FCSB, scor 2-1, formația pregătită de Cristiano Bergodi nu a mai bătut pe nimeni, iar absențele cauzate de accidentări ale lui Rrahmani, Emmers și Petrila se resimt din ce în ce mai mult. Conducerea giuleștenilor a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Rapid va aduce jucători în iarnă, iar prima mutare s-a oficializat.

ADVERTISEMENT

Pe pagina oficială de Facebook, Rapid a anunțat transferul lui Florent Hasani. În vârstă de 26 de ani, atacantul este golgheterul sezonului precedent în campionatul Albaniei, cu 16 goluri. Totodată, Hasani este golgheter în actuala stagiune, cu 10 reușite.

Rapid l-a transferat pe Florent Hasani de la KF Tirana, cu care mai avea contract până în vara anului 2024. Atacantul a semnat cu Rapid un contract care se întinde pe o perioadă de doi ani și jumătate. Florent Hasani se va alătura lotului condus de Cristiano Bergodi în cantonamentul din Antalya.

ADVERTISEMENT

Cine este Florent Hasani, noul atacant al Rapidului

Pe lângă cele 10 goluri marcate în 16 partide în acest sezon la KF Tirana, Florent Hasani a oferit și 3 pase decisive, bifând 4 prezențe în UEFA Conference League. La naționala statului Kosovo, Florent Hasani a adunat 8 apariții în care a reușit să marcheze un gol.

De-a lungul carierei, Florent Hasani a câștigat campionatul și supercupa din Kosovo cu KF Trepca, dar și campionatul Albaniei cu KF Tirana. Conform Transfermarkt, atacantul de 26 de ani are o cotă de piață de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În încercarea de a-l înlocui pe Albion Rrahmani, care a pornit ca din tun la Rapid, giuleștenii l-au transferat pe Juvel Tsoumou. Atacantul care va împlini 33 de ani pe finalul lunii nu s-a făcut remarcat în tricoul „alb-vișiniu”.

Victor Angelescu, detalii despre ședința cu Dan Șucu: „Am discutat despre strategia de transferuri”

Victor Angelescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA discuția pe care Dan Șucu a purtat-o cu restul conducerii timp de aproximativ 3 ore. Giuleștenii luptă pentru îndeplinirea obiectivului în SuperLiga după eliminarea din Cupa României.

ADVERTISEMENT

„Am avut o ședință. A participat și Daniel Niculae și cei din club. Asta se întâmplă la o săptămână-două. Am discutat despre strategia de transferuri din iarnă și cum ne punem la punct pentru această perioadă. 

 Nu știu la ce vă referiți de criză. Suntem foarte dezamăgiți, era un obiectiv important pentru noi și din păcate am ieșit din grupe. Nu suntem deloc fericiți, suntem foarte nemulțumiți, dar n-aș spune că a fost o celulă de criză că am ratat un obiectiv. 

Asta este. Trebuie să vedem ce facem să ne îndeplinim măcar obiectivul în campionat, adică locurile 1-3. Până la urmă e normal că e dezamăgire”, declara Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT