Fotbal international

Cristiano Ronaldo a creat isterie în China! Zeci de mii de fani au venit să-l vadă

19.07.2018 | 22:26
Cristiano Ronaldo a creat isterie in China Zeci de mii de fani au venit sal vada
ADVERTISEMENT

Noua achiziție a echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a ajuns în China și a creat isterie de la prima aparieție. Conform cotidianului britanic Daily Mail, superstarul portughez și-a început în Asia turneul ”CR7 Tour”, împreună cu sponsorul său tehnic.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe contractul semnat cu Juventus Torino și Cristiano Ronaldo a zburat în China cu un avion privat al firmei Nike pentru un eveniment de marketing. În încercarea de a-și mări popularitatea, campionul european face anual astfel de turnee.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a creat isterie și la Torino

Portughezul a mers la Templul Lama din capitala Beijing, acolo unde a jonglat cu o minge, spre delirul zecilor de mii de fani care au venit să-și vadă idolul. Și cu puțin noroc să obțină un autograf sau o fotografie cu el.

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a creat isterie în China, acolo unde a mers într-un turneu de promovare a brand-ului CR7
Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a creat isterie în China, acolo unde a mers într-un turneu de promovare a brand-ului CR7

Cristiano Ronaldo a postat pe contul său de Twitter imagini de la isteria pe care a creat-o în China și a scris: ”Sunt încântat să mă întorc în China! Gata să inspir viitorul fotbalului”. Fostul jucător de la Real Madrid și Manchester United a fost apoi chemat pe o scenă care a fost construită în mod special pentru vizita sa și în timp ce era fotografiat a aplaudat publicul prezent.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, pentru care campioana Italiei va plăti 100 de milioane de euro în două tranșe plus alte 12 milioane de euro reprezentând comisioane şi contribuţia de solidaritate prevăzută de regulamentul FIFA, a semnat un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.

Superstarul portughez a efectuat vizita medicală la o clinică din Torino și apoi  a fost prezentat oficial la Juventus.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a creat o adevărată isterie și la Torino. Un restaurant renumit din orașul italian a scos la vânzare pizza CR7, în culorile alb și negru ale campioanei Italiei. Un alt comerciant a început să vândă înghețata CR7, în onoarea aducerii superstarului portughez la Juventus. Înghețata este în alb și negru, deasupra fiind scris din biscuiți de ciocolată CR7 și este servită alături de fructe de pădure.

Tags: