Fotbal international

Cristiano Ronaldo a revenit în Italia după două luni la Madeira. Ce este obligat să facă starul portughez

05.05.2020 | 13:35
Cristiano Ronaldo a revenit in Italia dupa doua luni la Madeira Ce este obligat sa faca starul portughez
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a întors luni seară în Italia, pentru a se alătura lotului lui Juventus în vederea începerii perioadei de pregătire și apoi, dacă se va ajunge la un acord între Ligă, Federație și guvern, la reluarea campionatului cu ultimele sale 12 etape rămase de disputat.

Ronaldo a stat acasă cu familia și cu rudele

Portughezul s-a aflat timp de două luni la Madeira, regiunea natală, în Portugalia, unde a petrecut alături de familie și în ultima parte alături de toate rudele perioada de izolare.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a părăsit Torino pe data de 9 martie, imediat după ultimul meci jucat în Serie A înainte de oprirea tuturor competițiilor sportive în Italia pe motiv de pandemie și de atunci a rămas acasă, în Portugalia.

A venit cu avionul său privat

Juventus a avut trei jucători depistați pozitiv la testele anticoronavirus, fundașul Daniele Rugani, mijlocașul Blaise Matuidi și atacantul Paulo Dybala. Primii doi sunt acum vindecați, ultimul nici acum nu știe care e situația, pentru că deși se simte bine a ieșit pentru a patra oară pozitiv la testare.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a sosit la Torino la bordul avionului său privat, care a decolat de pe aeroportul din arhipelagul Madeira care îi poartă numele. Cu o zi mai înainte expediase la Torino toate bagajele și de asemeni persoanele din stafful personal au ajuns cu o zi mai devreme.

Va intra 14 zile în carantină

Pentru că vine dintr-o țară străină Cristiano Ronaldo, precum și toți ceilalați jucători sosiți din afara granițelor, vor intra în program de carantină de 14 zile, abia apoi, după ce vor efectua testele, putând să se alăture grupului la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în vara anului 2022 și a anunțat că e decis să își onoreze înțelegerea până la capăt. El mai poate prelungi încă un an în mod automat, dacă dorește acest lucru.

E al treilea sportiv din lume cu venituri de peste un miliard de euro

Jucătorul portughez, care are un salariu anual net de 31 de milioane euro, a aceptat imediat reducerea contractului său pe perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a devenit al treilea sportiv din lume care a reușit să adune din activitatea sa, incluzând aici și contractele de imagine, peste un miliard de euro în carieră.

 

ADVERTISEMENT