Sport

Cristiano Ronaldo a sperat până în ultima clipă că se va întoarce la Real Madrid. Cum l-a „trădat” Florentino Perez

Cristiano Ronaldo s-a antrenat la baza de pregătire a lui Real Madrid, iar atacantul în vârstă de 37 de ani a vrut să se întoarcă pe Santiago Bernabeu.
01.01.2023 | 15:28
Cristiano Ronaldo a sperat pana in ultima clipa ca se va intoarce la Real Madrid Cum la tradat Florentino Perez
Cristiano Ronaldo a jucat 8 ani la Real Madrid. Sursă foto: Marca
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a mai fost dorit și de alte echipe înainte să semneze cu Al-Nassr, însă starul portughez spera că va juca din nou pentru Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a vrut să semneze cu Real Madrid!

Conform jurnaliștilor spanioli de la Marca, portughezul s-a antrenat la baza de pregătire a „los blancos” și ar fi vrut să se transfere pe Santiago Bernabeu. Ipoteza surprinzătoare a apărut și în presa din Anglia: „Nu este imposibil când vorbești de Real Madrid. Nu au cheltuit mulți bani în ultima vreme, așa că acum au de cheltuit un cufăr de bani”, a declarat Steven McManaman, pentru HorceRacing.net.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a așteptat în zadar un telefon de la omul său de legătură, președintele Florentino Perez, care nu a venit niciodată, spre dezamăgirea atacantului.

Asta în condițiile în care Ronaldo s-a antrenat la Real Madrid mai mult de două săptâmâni și l-a readus la „galactici” și pe fiul său, Cristiano Ronaldo Jr. de la Manchester United. Cristiano Ronaldo a purtat negocieri cu Real Madrid și vara trecută, înainte să semneze cu „diavolii roșii”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a cunoscut cea mai prolifică perioadă din carieră la Real Madrid, între 2009 și 2018, când atacantul a reuși 450 de goluri și 132 pase de gol în 438 de meciuri.

Portughezul a doborât toate recordurile pe Bernabeu și a câștigat: 2 titluri de campion: 2011–2012, 2016-2017, 3 Cupe ale Regelui (2010–11, 2013–14), 2 Supercupe ale Spaniei (2012, 2017) și 4 Ligi ale Campionilor (2013–14, 2015-2016, 2016-2017, 2017–18) și Supercupe ale Europei (2014, 2016, 2017) și 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor (2014, 2016, 2017). În total, nu mai puțin de 16 trofee.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, ignorat și de Carlo Ancelotti. Portughezul încă mai are o casă la Madrid

Fostul jucător al lui Real Madrid a mizat și pe relația bună pe care o are cu antrenorul Carlo Ancelotti, conform sursei citate: „Nu avem nevoie de întăriri în această iarnă”, a spus italianul.

De altfel, Cristiano Ronaldo încă mai deține o proprietate de lux în capitala Spaniei și din motive personale fotbalistul trece frecvent prin Madrid.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are în continuare o relație bună cu jucătorii din lotul lui Real Madrid, iar mulți au regretat plecarea sa la Juventus Torino, din urmă cu mai bine de patru ani.

Cristiano Ronaldo a fost foarte aproape să semneze cu o echipă din SUA

Conform jurnaliștilor de la ESPN, impresarul lui Cristiano Ronaldo își dăduse acordul ca starul portughez să semneze în Major Soccer League, cu Sporting Kansas City.

Reprezentații legali ai portughezului i-ar fi ajuns la un acord în privința salariului și a bonusurilor pentru imagine, însă în cele din urmă Al-Nassr s-a mișcat mai repede și l-a acontat.

ADVERTISEMENT