Fotbal international

Carantina lui Cristiano Ronaldo. Antrenamente împreună cu sora sa: “Continuăm să luptăm”

25.03.2020 | 11:12
Carantina lui Cristiano Ronaldo Antrenamente impreuna cu sora sa Continuam sa luptam
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este unul dintre puținii străini care a reușit să părăsească Italia, deși echipa sa, Juventus, a intrat în carantină după descoperirea fundașului Daniele Rugani pozitiv la COVID 19. Între timp numărul jucătorilor bianconeri infectați a crescut la trei, pe lista nedorită adăugându-se francezul Blaise Matuidi și argentinianul Paulo Dybala.

Cristiano Ronaldo, antrenamente cu sora sa

CR7 a decis să efectueze carantina de 14 zile nu la Torino, cum ar fi fost normal, ci acasă la el, în Madeira, în somptuoasa vilă în care s-a adunat toată familia.

ADVERTISEMENT

Carantina lui Ronaldo este una complet diferită de cea a unui om obișnuit. Starul lui Juve are la dispoziție tot ce își dorește pentru a se putea menține în formă: piscină, sală de forță, teren de minifotbal și multe alte facilități.

Mesajul Katiei Aveiro

Și, deși în lume situația e de-a dreptul tragică, obsesia de a-și scoate în evidență corpul sculptat ca din lucrările antice a rămas intactă. Într-o fotgrafie postată pe contul de Instagram de sora sa, Katia Aveiro, Ronaldo apare la bustul gol, punându-și în evidență musculatura.

ADVERTISEMENT

“Continuăm să luptăm acasă, menținând însă active atât mintea cât și trupul” – a scris Katia Aveiro pe contul ei de Instagram despre imaginea în care apare alături de Cristiano.

Are un program de pregătire personalizat

Fanatic al pregătirii fizice, lusitanul are un program riguros de antrenament în această perioadă, un program personalizat primit de la preparatorul fizic al bianconerilor și aprobat de antrenorul Maurizio Sarri.

ADVERTISEMENT

Ronaldo are și un mesaj pentru ca timpul petrecut acasă să fie mai plăcut. “Dacă ai visat vreodată să joci pentru milioane de oameni din întreaga lume, acum este șansa ta – a scris portughezul -. Joacă acasă, joacă pentru lume”.

Nu se întrevede curând revenirea la Torino

Cristiano are deocamdată un program de pregătire stabilit pentru perioada de carantină. Cum însă în Italia lucrurile sunt departe de a intra pe făgașul normal este mai mult decât probabil că nu va putea reveni curând la Torino.

ADVERTISEMENT

În acest caz Maurizio Sarri și-a anunțat jucătorii că vor primi noi instrucțiuni privind efectuarea antrenamentelor la domiciliu, însă ipoteza extrem de sumbră conform căreia Serie A nu se va mai relua în acest sezon prinde tot mai mult contur.

ADVERTISEMENT