Sport

Cristiano Ronaldo la wrestling! Noii proprietari ai WWE vor să dea lovitura cu starul portughez

Cristiano Ronaldo este aproape de apariția anului în WWE. Compania americană are noi proprietari, iar aceștia își propun o colaborare cu starul portughez la evenimentul din Arabia Saudită.
23.09.2023 | 09:54
Cristiano Ronaldo la wrestling Noii proprietari ai WWE vor sa dea lovitura cu starul portughez
Cristiano Ronaldo este aproape de apariția anului în WWE. Compania americană are noi proprietari, iar aceștia își propun o colaborare cu starul portughez la evenimentul din Arabia Saudită.
ADVERTISEMENT

Noii proprietari ai celor de la WWE vor ca Ronaldo să fie apariția anului la evenimentul din Arabia Saudită. Se pare că americanii, împreună cu Al-Nassr, vor să facă totul posibil, iar starul portughez să fie un invitat special de calibru al show-ului de wrestling din lumea arabă.

Cristiano Ronaldo, aproape de apariția anului în WWE

Noii proprietari ai celor de la WWE au cumpărat o mare parte din acțiunile companiei. Pe lângă aceștia, Endeavor Group deține și o parte din UFC și reprezintă NFL, NHL, dar și mulți alți artiști muzicali sau de film, fiind o agenție de media și entertainment.

ADVERTISEMENT

Noul plan al americanilor, pentru a atrage mai mulți fani în zona Arabiei Saudite, este acela ca Ronaldo să devină un invitat special al show-ului. Potrivit spaniolilor de la Diario AS, Cristiano ar urma să aibă parte de apariția anului în WWE.

Alături de Endeavor, pentru această colaborare lucrează și conducerea clubului Al-Nassr, formație din Arabia Saudită cu care portughezul mai are contract încă doi ani și jumătate. De la Nassr, Cristiano câștigă deja peste 200 de milioane de euro pe sezon. Pentru cele două entități ar fi o lovitură de imagine foarte mare. De asemenea, ar aduce multe beneficii financiare ca Ronaldo să participe la WWE Crown Jewel.

ADVERTISEMENT

În urma acestei apariții, portughezul ar putea câștiga câteva zeci de milioane de euro. Suma va veni în funcție și de frecvența aparițiilor în cadrul show-ului de wrestling. Americanii organizează evenimentele la Jeddah, din 2018, locul unde locuiește și Cristiano Ronaldo. Acest aspect ar putea fi un alt punct în plus pentru ca asocierea între fotbalist și WWE să aibă loc.

Cristiano Ronaldo nu este singurul sportiv care este abordat de WWE

De-a lungul timpului, cei de la WWE au făcut un obicei. Organizația îi felicită pe toți atleții din America și nu numai pentru realizările lor sportive. Uneori compania le trimite acestora centuri de campioni în semn de apreciere. Alteori îi invită la unul dintre show-urile lor, acolo unde primesc și un rol special. În trecut, WWE a făcut acest lucru și pentru alți sportivi de renume, ca Mike Tyson, Floyd Mayweather, Tyson Fury sau pentru echipe din NBA și NFL.

ADVERTISEMENT

Acțiunea celor de la WWE, vine pe un fond al unei strategii de promovare foarte bune. Se leagă tot timpul de momentele importante ale sportivilor, astfel că aduc și în rândul comunității lor mai multe priviri și poate fani noi ai fenomenului de wrestling. Cea mai recentă colaborare a celor de la WWE a fost cu Coco Gauff, câștigătoarea titlului de Grand Slam de la US Open.

Cristiano Ronaldo pune capăt “războiului” cu Leo Messi: “S-a terminat!”

Portughezul a făcut totul oficial. Cristiano Ronaldo a pus punct rivalității cu Leo Messi: “Dacă îl iubeşti pe Cristiano, nu eşti obligat să-l urăşti pe Messi. Și invers. Amândoi am schimbat istoria fotbalului şi suntem respectaţi.

ADVERTISEMENT

A fost bine, le-a plăcut spectatorilor. Rivalitatea s-a terminat. El merge pe drumul lui, eu pe al meu. În acest moment, amândoi facem lucrurile bine.  Continuă să joace (n.r. Messi), moștenirea sa merge mai departe. Am fost 15 ani rivali pe aceeași scenă și nu am fost neapărat prieteni, doar colegi de profesie. Ne respectăm reciproc foarte mult.”

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA BUCURA OPRESCU, anunț despre PENSII! Cum trebuie citită DECIZIA de RECALCULARE
SIMONA BUCURA OPRESCU, anunț despre PENSII! Cum trebuie citită DECIZIA de RECALCULARE
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Scriitorul celebru care a avut parte de o moarte misterioasă. A fost adorat...
Scriitorul celebru care a avut parte de o moarte misterioasă. A fost adorat de milioane de oameni, dar a trăit o viață de coșmar