Sport

Cristiano Ronaldo, conflict de zeci de milioane de euro cu Juventus. Se ajunge în instanță!

Portughezul urmează să le ceară în instanță italienilor o sumă uriașă de bani. Cristiano Ronaldo se află acum într-un conflict de milioane cu Juventus.
16.09.2023 | 21:25
Cristiano Ronaldo conflict de zeci de milioane de euro cu Juventus Se ajunge in instanta
Portughezul urmează să le ceară în instanță italienilor o sumă uriașă de bani. Cristiano Ronaldo se află acum într-un conflict de milioane cu Juventus.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a evoluat pentru Juventus în perioada 2018-2021. În urma timpului petrecut în Serie A, portughezul are de luat o sumă uriașă de bani de la clubul din Torino, iar cele două părți se află într-un conflict de milioane. În cazul în care italienii nu vor achita banii către atacantul lui Al-Nassr, acesta este pregătit să meargă până în instanță și să se judece cu fosta sa echipă.

Cristiano Ronaldo, conflict de milioane cu Juventus

Cristiano Ronaldo se află într-un conflict cu Juventus. Portughezul are de recuperat 19.9 milioane de euro de la formația din Torino. Potrivit celor de la Gazzetta Dello Sport, banii pe care atacantul lui Al-Nassr îi are de luat sunt din perioada pandemiei, atunci când fotbalistul și clubul italian au decis de comun acord să “înghețe” o parte din sume.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a fost atunci de acord, pentru a putea ajuta clubul aflat într-o dificultate financiară. Însă, Juventus nu i-a restituit banii nici până acum. Astfel, atacantul portughez este decis să meargă până în instanță pentru a-și recupera cele 19.9 milioane de euro de la formația din Italia.

În aceeași situație a fost și atacantul lui AS Roma, Paulo Dybala. Argentinianul a avut de recuperat 3 milioane de euro de la “Bătrâna Doamnă”, dar fiind o sumă mult mai mică și accesibilă pentru club, jucătorul a ajuns rapid la un acord cu Juve.

ADVERTISEMENT

Tot după un conflict cu Juventus a plecat, liber de contract și Leonardo Bonucci. Fundașul italian s-a despărțit de clubul din Seria A, după 12 ani și 502 meciuri. Fotbalistul era pregătit să accepte un rol de rezervă pentru a ajuta jucătorii tineri să se dezvolte. Cu toate sacrificiile pe care era dispus să le facă, Leonardo a fost scos pe ușa din spate de la Juventus și a semnat cu Union Berlin, formația din Bundesliga care va juca pentru prima dată, în istorie, în Champions League.

Ronaldo, cel mai bun marcator din Arabia Saudită

În timp ce avocații portughezului se vor ocupa de recuperarea milioanelor de la Juventus, Cristiano Ronaldo este pe val în Arabia Saudită. În primele 4 etape din campionat, atacantul a marcat 7 goluri. În duelul de sâmbătă, 16 septembrie, cu Al-Raed, Ronaldo a marcat un super gol din acțiune, iar la finalul meciului a mai avut un gol anulat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo pune capăt “războiului” cu Leo Messi: “S-a terminat!”

Înaintea meciului Portugalia – Slovenia, Cristiano Ronaldo a vorbit la o conferință de presă despre rivalitatea cu Leo Messi, dar și despre cariera sa personală: “Dacă îl iubeşti pe Cristiano, nu eşti obligat să-l urăşti pe Messi. Și invers. Amândoi am schimbat istoria fotbalului şi suntem respectaţi.

A fost bine, le-a plăcut spectatorilor. Rivalitatea s-a terminat. El merge pe drumul lui, eu pe al meu. În acest moment, amândoi facem lucrurile bine. Continuă să joace (n.r. Messi), moștenirea sa merge mai departe. Am fost 15 ani rivali pe aceeași scenă și am fost nu neapărat prieteni, dar colegi de profesie. Ne respectăm reciproc foarte mult

ADVERTISEMENT

Ţintesc şi mai sus. Atâta timp cât joc, vreau să pun ştacheta foarte sus, trebuie să gândesc la lucruri importante. Vreau să continui, pentru că mă simt bine şi util, dar orice se poate întâmpla. Vreau mai mult. Cât timp o să joc, nivelul trebuie să fie mereu ridicat. Este un număr istoric (n.r. 850 de goluri în carieră). A fost o surpriză pentru mine să ajung la aceste cifre pe care nu credeam că le voi atinge vreodată, dar vreau mai mult.

Mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat, atât formațiilor de club, cât şi celor de la naţională. O iau încet, atingerea a 900 de goluri în carieră este evident un obiectiv și o ambiție cât timp joc fotbal, dar vreau să mă bucur de moment. Viața și fotbalul sunt dinamice, iar ziua de mâine este nesigură. Mă simt bine la națională și la echipa de club, așa că este timpul să continuăm.”

ADVERTISEMENT