Sport

Cristiano Ronaldo, cel mai popular atlet din istorie. Peste Lionel Messi, Michael Jordan sau Roger Federer

Google a împlinit 25 de ani și a prezentat cele mai căutate nume și evenimente din istoria platformei. Astfel, Cristiano Ronaldo este cel mai popular atlet din istorie.
13.12.2023 | 17:58
Cristiano Ronaldo cel mai popular atlet din istorie Peste Lionel Messi Michael Jordan sau Roger Federer
Google a împlinit 25 de ani și a prezentat cele mai căutate nume și evenimente din istoria platformei. Astfel, Cristiano Ronaldo este cel mai popular atlet din istorie. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este cel mai popular atlet din istorie. Fotbalistul lui Al-Nassr este peste Lionel Messi, Michael Jordan sau Roger Federer. Pe lângă cifrele de pe Instagram, unde este cel mai urmărit de pe platformă, portughezul a devenit și cel mai căutat sportiv de pe Google.

Cristiano Ronaldo, cel mai popular atlet din istorie

Cristiano Ronaldo nu este doar cel mai popular atlet de pe Instagram, acolo unde are 614 milioane de urmăritori. Potrivit celor de la Google, atacantul este și cel mai căutat atlet din ultimii 25 de ani. Datorită brandului personal, realizat în afara sportului, dar și a carierei fotbalistice, portughezul a devenit cel mai căutat sportiv din istoria motorului de căutare.

ADVERTISEMENT

Cu numeroase recorduri personale, trofee și alte performanțe sportive, câștigătorul a 5 Baloane de Aur este mult mai popular decât alți sportivi precum: Lionel Messi, Michael Jordan, LeBron James, Floyd Mayweather sau Roger Federer.

CR7, cel mai căutat atlet de pe Google

Google aniversează anul acesta 25 de ani de la înființare. Compania americană a fost înființată în 1998 de Larry Page și Sergey Brin. În cadrul aniversării, cei de la Google au postat un video cu cele mai căutate personalități și evenimente din mediul online. Astfel, Cristiano Ronaldo se regăsește la categoria celor mai căutați sportivi.

ADVERTISEMENT

În alte categorii sportive, fotbalul a fost cel mai căutat sport. LeBron James a apărut în lista celor mai buni jucători de baschet. Virat Kohli este cel mai căutat jucător de cricket. Tom Brady este cel mai căutat jucător de fotbal american, fiind încadrat ca cel mai bun atlet al acestui sport din istorie. Iar Usain Bold apare ca sportivul cu cele mai multe recorduri mondiale în atletism.

Cristiano Ronaldo, implicat în dezvoltarea unui joc de fotbal

Jocul UFL, dezvoltat și publicat de Strikerz Inc, se prezintă ca o experiență gratuită, în care matchmaking-ul online se va asigura că jucătorii se vor confrunta doar cu cei de un nivel similar de abilități.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor de la IGN, diviziunile online “fair to play” vor fi legate de promovări. Iar sezoanele se vor desfășura pe parcursul unui an întreg. La sfârșitul acestui an, un singur jucător va fi încoronat campion UFL.

Deși Strikerz Inc se va concentra pe aspectul online al jocului, au confirmat și posibilitatea jocului offline. Precum și a meciurilor 2v2 și 3v3. Compania a făcut o declarație semnificativă anul trecut când l-a ales pe fostul atacant al lui Manchester United și Real Madrid, Cristiano Ronaldo, drept imaginea de copertă a jocului.

ADVERTISEMENT

Înaintea lansării sale anticipate, programată inițial pentru sfârșitul anului 2023, Cristiano Ronaldo s-a alăturat echipei de investitori a UFL. De fapt, câștigătorul de cinci ori al premiului Ballon d’Or face parte dintr-un grup de investitori care s-au angajat să investească peste 40 de milioane de dolari în dezvoltarea noului titlu.

ADVERTISEMENT