Sport

Cristiano Ronaldo, cifre modeste la debutul pentru Al Nassr! A primit a treia cea mai mică notă

Cristiano Ronaldo a avut cifre modeste la debutul pentru Al Nassr, în victoria cu Al Ettifaq. Starul portughez a primit a treia cea mai mică notă.
22.01.2023 | 22:05
Cristiano Ronaldo cifre modeste la debutul pentru Al Nassr A primit a treia cea mai mica nota
Ce notă a primit Cristiano Ronaldo la debutul pentru Al Nassr
ADVERTISEMENT

Al Nassr a învins-o pe Al Ettifaq, scor 1-0, la meciul de debut al lui Cristiano Ronaldo în prima ligă din Arabia Saudită. Atacantul de 37 de ani a fost integralist, dar nu a reuşit să facă diferenţa în primul lui meci la noua echipă.

Ce notă a primit Cristiano Ronaldo la debutul pentru Al Nassr

Pentru prestaţia din Al Nassr – Al Ettifaq 1-0, aplicaţia FotMob l-a notat cu 6,9 pe Cristiano Ronaldo. Doar Abdulrahman Ghareeb, care a primit 6,3, şi Gonzalo Martinez, cu 6,8, au avut, din rândul titularilor lui Rudi Garcia, note mai mici.

ADVERTISEMENT

Restul titularilor de la Al Nassr au primit note de peste 7, iar Anderson Talsica, autorul singurului gol, a fost jucătorul meciului, cu 8,2. De asemenea, o notă mare, 8,0, a primit-o Sulaiheem, cel care a pasat decisiv la reuşita brazilianului.

Notele primite de titularii lui Al Nassr: Alaqidi (7,2) – Ghanam (7,0), Madu (7,1), Amri (7,6), Lajami (7,7) – Sulaiheem (8,0), Alkhaibari (7,9) – Martinez (6,9), Talisca (8,2), Ghareeb (6,3) – Ronald0 (6,9).

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a câştigat un duel în 90 de minute

Cifrele lui Cristiano Ronaldo, la debutul pentru Al Nassr, sunt destul de modeste. Portughezul a câştigat un duel din şase şi a fost deposedat de trei ori de adversari.

În timpul celor 90 de minute, atacantul de 37 de ani a atins de 41 de ori mingea şi a oferit 24 de pase precise, cu un procent de 89%. Cristiano Ronaldo a avut patru şuturi, însă doar unul a fost pe spaţiul porţii.

ADVERTISEMENT

Nici la capitolul driblinguri nu a stat prea bine, chiar dacă procentul a fost de 100%. Cristiano Ronaldo a driblat o singură dată în timpul meciului, cu o mişcare spectaculoasă, prin care şi-a ridiculizat adversarul.

Ronaldo a fost pe traiectoria mingii la golul marcat de Talisca

Singurul gol al meciului a fost marcat, în minutul 31, de Talisca, însă Cristiano Ronaldo putea să dea lovitura. Centrarea trimisă de Sulaiheem l-a depăşit pe atacantul portughez de puţin şi a ajuns la colegul său din ofensiva lui Al Nassr, care l-a învins pe Victor cu o lovitură cu capul.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a mai ieşit în evidenţă în minutul 73, când a vrut să marcheze ca în vremurile bune. CR7 a avut o tentativă de “foarfecă”, însă a ratat întâlnirea cu mingea şi a fost la un pas să-l lovească pe unul dintre adversari.

Singurul şut pe spaţiul porţii a venit în minutul 78, după driblingul spectaculos, când Victor a respins mingea trimisă de Cristiano Ronaldo la colţul scurt. O altă ocazie bună de a marca a avut-o în minutul 35, dar portughezul a executat modest o lovitură liberă.

ADVERTISEMENT