Fotbal international

Cristiano Ronaldo, emoții în Portugalia. Orașul starului de la Juventus, afectat de cutremur

15.03.2020 | 22:09
Cristiano Ronaldo emotii in Portugalia Orasul starului de la Juventus afectat de cutremur
ADVERTISEMENT

Funchal, orașul de reședință al lui Cristiano Ronaldo din Portugalia, a fost lovit de un cutremur în această după amiază. Un seism de 4,7 grade pe scara Richter a zguduit puțin insula lusitană Madeira.

Cristiano Ronaldo, noi emoții în Portugalia. Orașul starului de la Juventus, lovit de cutremur

Aflat în țara sa natală în această perioadă, acolo unde este în izolare din cauza epidemiei de coronavirus, Ronaldo a fost trezit duminică de un cutremur de mică intensitate.

ADVERTISEMENT

Orașul natal al starului de la Juventus, Funchal, situat în insula Madeira, a fost lovit de un cutremur. Totul s-a întâmplat duminică, 15 martie, în jurul orei 06.00 dimineața.

Seismul s-a produs la o adâncime destul de mică, 49 de kilometri, ceea ce însemnă că s-a simțit iar epicentrul a fost la câțiva kilometri de orașul Funchal. Nu s-au produs însă pagube.

ADVERTISEMENT

Pentru locuitorii din Madeira, acesta a fost al doilea cutremur din ultimul timp, după ce primul a fost pe 7 martie și a fost mult mai puternic, de 5,3 grade.

Cristiano Ronaldo, lovit din toate direcțiile în ultima perioadă

După un început perfect pe plan sportiv, cu evoluții foarte bune și goluri pe bandă rulantă la Juventus, Cristiano Ronaldo a intrat cu stângul în această primăvară.

ADVERTISEMENT

Fostul ”Balon de Aur” a fost lovit din toate direcțiile cu vești și evenimente pe care nimeni nu și le-ar dori.

Pe 3 martie, mama lui Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, a suferit un atac vascular cerebral și a fost transportată de urgență la spitalul Dr. Nelio Mendonca din Funchal.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au efectuat mamei starului de la Juventus Torino o trombectomie mecanică, o procedură care constă în îndepărtarea unui cheag de sânge, iar rezultatul intervenției a fost pozitiv.

Ronaldo, în autoizolare din cauza coronavirus

La câteva zile distanță de la problemele din familie, Ronaldo a fost lovit de probleme și din partea clubului. Colegul său, Daniele Rugani, a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar Ronaldo a fost nevoit să se auto-izoleze.

ADVERTISEMENT