Fotbal international

Cristiano Ronaldo este un tată model! Și-a învățat copiii cum să se protejeze de coronavirus. VIDEO

22.03.2020 | 17:59
Cristiano Ronaldo este un tata model Sia invatat copiii cum sa se protejeze de coronavirus VIDEO
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este izolat la domiciliu în Portugalia alături de soția și copiii săi. Starul portughez a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care le arată copiiilor săi cum să se protejeze de coronavirus și cum să se spele pe mâini.

Cristiano Ronaldo își învață copiii să se apere de coronavirus

Cristiano Ronaldo se află în autoizolare în Portugalia și este foarte precaut în ceea ce privește coronavirusul, mai ales după ce trei coechipieri de la Juventus au fost infectați cu acest virus (Matuidi, Rugani și Dybala).

ADVERTISEMENT

Și Cristiano a fost testat de coronavirus, dar rezultatul în cazul lui a ieșit negativ.

Starul portughez a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care le arată copiiilor săi cum să se spele pe mâini și cum să se protejeze de coronavirus.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo în lupta cu coronavirusul

Cristiano Ronaldo a avut și un mesaj pentru întreaga planetă, în care îi roagă pe oameni să respecte reglementările impuse de autorități: 

ADVERTISEMENT

Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

ADVERTISEMENT

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani.

Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a transmis Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT
  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com