Sport

Cristiano Ronaldo, primele imagini după cumplita tragedie prin care a trecut. A revenit la antrenamente. Foto

Cristiano Ronaldo n-a evoluat cu Liverpool, la o zi după ce unul dintre gemenii săi a murit la naștere, dar a revenit deja la antrenamente. Rămâne de văzut însă dacă va evolua, sâmbătă, cu Arsenal.
21.04.2022 | 20:00
Cristiano Ronaldo primele imagini dupa cumplita tragedie prin care a trecut A revenit la antrenamente Foto
Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamente la doar două zile după cumplita tragedie prin care a trecut la începutul săptămânii. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După ce luni seara anunța cumplita veste că unul dintre noii săi copii a murit la naștere, Cristiano Ronaldo, evident, nu a apărut în teren la meciul cu Liverpool. Nu a stat însă departe de fotbal decât o zi. Căci de miercuri s-a prezentat deja la antrenamente.

Cristiano Ronaldo, primele imagini după tragedia care a lovit familia fotbalistului

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United. The Sun a publicat o fotografie cu starul portughez. Cristiano Ronaldo părăsea, la prânz, baza de antrenament Trafford Training Centre din Carrington.

ADVERTISEMENT

Era pe bancheta din spate, iar la volan se afla unul dintre cei doi gemeni pe care îi are ca gardă de corp. I-a angajat în septembrie, după ce sosise la Manchester United și sunt foști soldați în forțele speciale.

Desigur, faptul că a revenit la pregătiri, nu este decât încă o dovadă a dragostei pe care o poartă echipei. Și a profesionalismului. Iar dacă nu este o certitudine prezența sa în teren, cu siguranță va face tot posibilul să joace sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult cu cât Manchester United o întâlnește, în deplasare, pe Arsenal. ”Tunarii” au trei puncte mai mult, la fel ca și Tottenham, astfel că Ronaldo și colegii săi au nevoie de victorie pentru a mai spera la calificarea în Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo: “Bebeluşule, eşti îngerul nostru”

“Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă putere să trecem peste acest momente cu speranţă şi fericire.

ADVERTISEMENT

Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi suportul arătat. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm la intimitate în aceste momente dificile.

Bebeluşule, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul postat luni seara, de Cristiano Ronaldo, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Marți nu a fost prezent la meciul cu Liverpool, pierdut 0-4. Avea să le mulțumească însă fanilor pentru sprijinul moral acordat. Inclusiv suporterii adverși, după cum ați putut afla din FANATIK, i-au fost alături, cu un moment emoționant.

ADVERTISEMENT