Sport
notix pixel id

Pink, solicitare specială pentru Cristiano Ronaldo: “Știu că faci lucruri minunate tot timpul!” Cum a răspuns portughezul

Cristiano Ronaldo, starul portughez din atacul celor de la Manchester United, a făcut un nou gest caritabil. Cadoul său a făcut imediat înconjurul lumii.
26.11.2021 | 11:06
Pink, solicitare specială pentru Cristiano Ronaldo:
Cristiano Ronaldo un nou gest caritabil. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a făcut, de-a lungul timpului, mai multe gesturi caritabile din proprie inițiativă. După ce a devenit milionar, starul portughez s-a ocupat și de bunăstarea vecinilor săi din copilărie, de exemplu, sau a jucătorului care la meciul de selecție, la juniorii lui Sporting Lisabona, i-a dat o pasă de gol.

Joi, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a primit o altă rugăminte specială, semnată de Pink, celebră interpretă americană de muzică ușoară.

Pink, solicitare specială pentru Cristiano Ronaldo

Artista în vârstă de 42 de ani i-a adresat, prin intermediul internetului, rugămintea lui Cristiano Ronaldo de a ajuta doi copii nevoiași cu un tricou al său.

ADVERTISEMENT

Hey, Cristiano, sponsorizez doi copii de Crăciun anul acesta, care nu vor altceva decât unul dintre tricourile tale. Nu au multe posibilități, dar sunt determinată să o fac să se întâmple. Ai putea să-mi trimiți două și să le schimbi viața? Știu că faci lucruri minunate tot timpul, dar…“, a fost rugămintea transmisă de Pink, pe platforma Twitter.

Căpitanul selecționatei lusitane a avut o reacție imediată, răspunzând favorabil.

Bună, Pink! Sunt fericit să ajut. Voi organiza trimiterea unor tricouri semnate pentru acești copii, fără nicio problemă. Felicitări că ai făcut să se întâmple acest lucru!”, i-a răspuns atacantul de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Gest spontan la finalul meciului cu Irlanda

Recent, Cristiano Ronaldo a fost eroul unei scene care a emoționat lumea întreagă. La finalul meciului contra Irlandei, 0-0 în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, o fetiță a intrat pe teren și s-a apropiat de Ronaldo.

Spontan, atacantul portughez a luat-o pe aceasta în brațe și i-a dăruit tricoul în care evoluase în respectiva partidă.

ADVERTISEMENT

Descoperit de Ladislau Boloni

Cristiano Ronaldo a fost descoperit de Ladislau Boloni, la juniorii lui Sporting Lisabona, în 2002. După debutul la echipa de seniori a clubului lusitan, a trecut pe la Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino, în vara acestui an revenind pe Old Trafford. Peste tot pe unde a jucat, a cucerit trofee individuale și cu echipele la care a jucat.

La echipa națională a Portugaliei, Cristiano Ronaldo are 184 de selecții și 115 goluri marcate, spărgând toate topurile cu eficacitatea sa.

ADVERTISEMENT

În 2016 a devenit campion european cu Portugalia, iar în 2019 a câștigat Liga Națiunilor.

Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru profesionalismul său și pentru seriozitatea, poate nespecifică marilor jucători, cu care se pregătește. Acestea sunt și secretele longevității sale la cel mai înalt nivel fotbalistic.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik