Sport

Cristiano Ronaldo, gest revoltător în finala pierdută cu Al-Hilal! Fanii i-au strigat numele lui Lionel Messi. Video

Revenit pe teren după accidentare, Cristiano Ronaldo nu a putut să o ajute pe Al-Nassr să câștige în finala cu Al-Hilal de la Season Cup, scor 0-2.
09.02.2024 | 12:45
Cristiano Ronaldo gest revoltator in finala pierduta cu AlHilal Fanii iau strigat numele lui Lionel Messi Video
Cristiano Ronaldo nu a putut să aducă victoria pentru Al-Nassr în finala cu Al-Hilal. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În finala de Riyadh, Cristiano Ronaldo nu s-a impus deloc în fața celor de la Al-Hilal. Astfel, CR7 a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din carieră. După duelul împotriva câștigătoarei Season Cup, portughezul a avut o atitudine foarte nervoasă și a făcut un gest revoltător.

Cristiano Ronaldo, gest revoltător în finala pierdută cu Al-Hilal

Al-Hilal s-a duelat cu Al-Nassr în finala de la Season Cup, scor 2-0. Chiar dacă l-au avut pe Cristiano Ronaldo pe teren, oaspeții nu au reușit să marcheze niciun gol, spre deosebire de meciul precedent cu Inter Miami, unde aceștia au câștigat cu 6-0 fără portughez.

ADVERTISEMENT

După finala pierdută cu Al-Hilal, Cristiano Ronaldo s-a arătat foarte supărat și nervos. Din cauza tensiunii meciului, portughezul a făcut un gest revoltător după ce un fan a aruncat spre el cu un fular al echipei adverse.

Momentul a avut loc în timp ce Ronaldo se îndrepta spre vestiar. Atunci, Cristiano a luat fularul cu Al-Hilal de jos l-a frecat de partea intimă a corpului și l-a aruncat plin de nervi înapoi spre suporteri.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Ronaldo după ce fanii i-au strigat numele lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a acumulat nervi în finala cu Al-Hilal și după ce fanii adversarilor i-au strigat numele lui Lionel Messi la fiecare atingere de balon. Într-un moment al meciului, portughezul nu a mai rezistat și a răbufnit.

Cristiano s-a întors spre suporteri și a strigat: “Eu sunt aici, nu Messi”. Reacția starului celor de la Al-Hilal s-a viralizat pe rețelele de socializare la scurt timp după momentul din finala Season Cup de la Riyadh.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo conduce topul celor mai bine plătiți sportivi din lume!

Este cunoscut salariul astronomic pe care îl are atacantul portughez la Al-Nassr. Dar și faptul că cel mai popular om de pe Instagram câștigă sume importante și din publicitate. Astfel, Cristiano Ronaldo conduce topul celor mai bine plătiți sportivi din lume.

În clasamentul pe care îl conduce Cristiano Ronaldo, restul sportivilor se află la mare depărtare de cifrele câștigate de portughez. În topul din 2023 sunt menționate 100 de nume importante. Iar în primii 10 se află 4 fotbaliști uriași, conform celor de la Sportico.

ADVERTISEMENT

Așadar, Cristiano Ronaldo, liderul acestui clasament, câștigă anual 275 de milioane de dolari. Iar 6o de milioane sunt doar din campaniile de publicitate cu branduri precum Nike, Herbalife, Armani, Tag Heuer, DAZN, PokerStars sau Binance.

ADVERTISEMENT