Sport

Tătărușanu, rușine mondială! A luat 8 goluri în Arabia Saudită! Cristiano Ronaldo l-a învins de 3 ori cu execuții fabuloase. Video

Duelul dintre Abha, echipa lui Ciprian Tătărușanu, și Al Nassr a avut un scor incredibil la pauză. Cristiano Ronaldo a reușit un hat-trick.
02.04.2024 | 23:55
Tatarusanu rusine mondiala A luat 8 goluri in Arabia Saudita Cristiano Ronaldo la invins de 3 ori cu executii fabuloase Video
Cristiano Ronaldo, hat-trick într-o repriză în poarta lui Tătărușanu. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
02-04-2024
20:55

Echipa lui Ciprian Tătărușanu, învinsă cu 8-0 de Al Nassr

După ce la pauză o conducea pe Abha cu scorul de 5-0, grație unui hat-trick reușit de Cristiano Ronaldo și golurilor înscrise de Sadio Mane și Al-Suleiheem din pasele lusitanului, Al Nassr și-a continuat recitalul și în repriza secundă.

Pe tabela de marcaj și-au mai trecut numele Abdulrahman Ghareeb (51) și Al-Aliwa (63, 86), Al Nassr învingând cu 8-0 formația la care evoluează Ciprian Tătărușanu. 

Abha a primit vizita lui Al Nassr, în etapa cu numărul 26 din Saudi Pro League. În meciul tur, cele două formații din Arabia Saudită au remizat, scor 2-2.

Echipa lui Tătărușanu, îngenuncheată de Cristiano Ronaldo!

Ciprian Tătărușanu a avut ocazia să evolueze din nou împotriva lui Cristiano Ronaldo, însă meciul nu a fost unul pe care să și-l aducă aminte cu plăcere.

ADVERTISEMENT

Lusitanul a făcut spectacol în prima repriză a partidei Abha – Al Nassr, reușind să trimită balonul în poartă de trei ori și să ofere două pase de gol.

Cum a marcat Cristiano Ronaldo cele trei goluri în poarta lui Ciprian Tătărușanu

Primul gol a fost o greșeală a fostului internațional român. Starul portughez a executat o lovitură liberă de la marginea careului lui Abha, șutând pe mijloc, dar Tătărușanu a reacționat târziu și mingea a ajuns în poartă.

ADVERTISEMENT

A doua reușită a meciului l-a avut ca autor tot pe Cristiano Ronaldo. Lusitanul a marcat tot din lovitură liberă, trimițând mingea peste zid direct în plasă, fără ca portarul lui Abha să aibă vreo reacție.

După ce a oferit o pasă de gol pentru Sadio Mane, Ronaldo și-a trecut din nou numele pe tabela de marcaj. De data aceasta, ”șeptarul” lui Al Nassr a trimis un lob spectaculos peste Tătărușanu, profitând de ieșirea neinspirată din poartă a acestuia.

ADVERTISEMENT

La pauza duelului dintre Abha și Al Nassr tabela arăta scorul de 5-0, Al-Suleiheem trimițând balonul în poartă după ce fusese servit impecabil de același Cristiano Ronaldo.

Starul portughez, schimbat la pauză

După demonstrația de forță oferită spectatorilor în prima repriză, fostul fotbalist de la Real Madrid și Manchester United a fost înlocuit, antrenorul considerând că și-a îndeplinit obiectivul. Totodată, de pe teren a ieșit și Sadio Mane.

ADVERTISEMENT

Pentru Cristiano Ronaldo, urmeză duelul cu Damac, echipa românilor Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, programată pe 5 aprilie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT