Sport

Cosmin Contra, scandal uriaș în Arabia Saudită după meciul cu Al Hilal. A urlat în fața jurnaliștilor: „O nedreptate!”. Video

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Damac, a făcut scandal la conferința de presă imediat după meciul pierdut în fața celor de Al-Hilal
17.03.2024 | 15:43
Cosmin Contra scandal urias in Arabia Saudita dupa meciul cu Al Hilal A urlat in fata jurnalistilor O nedreptate Video
Cosmin Contra, scandal uriaș în Arabia Saudită. Sursă foto:hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al României, Cosmin Contra, a făcut scandal după ce echipa antrenată de el, Damac, a pierdut meciul cu Al-Hilal, scor 1-2. Nicolae Stanciu a fost și el titular pentru echipa lui Cosmin Contra, trecându-și în cont și o pasă de gol.

Cosmin Contra a răbufnit la conferința de presă: „Al-Hilal nu are nevoie de ajutorul arbitrilor”

Damac a rămas în 10 oameni după ce Al-Anazi a văzut direct cartonașul roșu, iar lucru acesta l-a înfuriat pe fostul antrenor de la Dinamo, mai ales că la faza următoare Al-Hilal a reușit să marcheze golul victoriei.

ADVERTISEMENT

Imediat după meci, la conferința de presă, Cosmin Contra a răbufnit la adresa arbitrilor: „Al-Hilal a cheltuit o grămadă de bani și nu are nevoie de ajutorul arbitrilor pentru a câștiga meciuri. Este o nedreptate! Meritam să scoatem un rezultat mai bun din acest meci. M-am săturat de arbitrii care strică jocul”, a declarat antrenorul romăn.

În urma acestui rezultat, Al-Hilal își menține postura de lider în campionatul Arabiei Saudite, ajungând la 68 de puncte. Damac are 37 de puncte și se află în prezent pe locul 7.

ADVERTISEMENT

Jorge Jesus, replică pentru Cosmin Contra: „Astea sunt scuzele pierzătorilor”

Jorge Jesus, antrenorul celor de la Al-Hilal, i-a dat replica lui Cosmin Contra și criticilor care sunt de părere că seria de victorii a liderului din Arabia Saudită, este complet nemeritată: „Cum poți să vorbești despre influența arbitrilor când noi n-am mai pierdut de 36 de meciuri și avem 29 de victorii consecutive?

Daca ne-a ajutat cineva să ajungem aici, aceștia sunt fanii noștri alături de noi. Fără munca jucătorilor de la antrenamente, fără susținerea fanilor, noi n-am mai fi avut aceste rezultate bune.

ADVERTISEMENT

Al-Hilal s-a arătat superioară celorlalte echipe atât la nivel tactic, tehnic, cât și la nivel de grup. Noi am câștigat pentru că am fost mai buni, iar ei se folosesc de tot felul de scuze pentru a ne lua din merite. Astea sunt scuzele pierzătorilor”.

Antrenorul portughez crede că decizia arbitrului central în ceea ce privește eliminarea lui Al-Anazi a fost corectă: „Decizia a fost una corectă. Cartonașul roșu nu a influențat în niciun fel rezultatul.

ADVERTISEMENT

Fără niciun dubiu, intrarea a fost una de cartonaș roșu, dar nu acesta este motivul pentru care am câștigat meciul. Noi am reușit să câștigam pentru că am fost echipa mai bună”, a mai adăugat Jorge Jesus

ADVERTISEMENT