Sport

Cristiano Ronaldo, încă o criză de nervi în Arabia Saudită. A vrut să-l bată pe arbitru după ce a fost eliminat. Video

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui nou moment tensionat în Arabia Saudită. Portughezul a făcut o criză de nervi și a vrut să-l bată pe arbitru.
09.04.2024 | 10:00
Cristiano Ronaldo inca o criza de nervi in Arabia Saudita A vrut sal bata pe arbitru dupa ce a fost eliminat Video
Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui nou moment tensionat în Arabia Saudită. Portughezul a făcut o criză de nervi și a vrut să-l bată pe arbitru. Sursă foto: Twitter @90kicks1
ADVERTISEMENT

Superstarul lui Al Nassr este ironizat de foarte multe ori la meciurile desfășurate în zona Golfului, unul dintre episoade petrecându-se la duelul cu Al Ain. Fanii formației adverse au scandat în numeroase rânduri numele lui Leo Messi.

Criză de nervi a lui Cristiano Ronaldo la derby-ul din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a reușit două hattrick-uri în ultimele 10 zile, însă acest lucru nu i-a adus liniștea. La partida cu Al Hilal din semifinalele Supercupei Arabiei Saudite, atacantul a făcut o criză de nervi pe teren.

ADVERTISEMENT

În minutul 86 al întâlnirii desfășurate pe stadionul Mohammed Bin Zayed din Abu Dhabi, portughezul a vrut să repună rapid mingea din aruncare de la margine, dar a fost împiedicat de fundașul Ali Al Bulayhi.

Nervos din cauza faptului că Al Nassr era condusă cu 2-0 după golurile marcate de Salem Al Dawsari (61) și Malcom (72), Ronaldo a reacționat violent și l-a lovit cu umărul în piept pe jucătorul de la Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Acesta a exagerat și a căzut ca secerat la pământ, dar îndeajuns încât să-l convingă pe arbitrul Mohammed Al Hoaish să-i arate direct cartonașul roșu vedetei lui Al Nassr, în ciuda protestelor coechipierilor acestuia.

Ronaldo a ridicat pumnul la arbitru

A fost momentul în care Cristiano Ronaldo a cedat nervos și a ridicat pumnul pentru a-l lovi pe ”centralul” jocului. Din fericire, portughezul și-a dat seama imediat de prostia care urma să o facă și a lăsat pumnul în jos.

ADVERTISEMENT

Deși în inferioritate numerică, Al Nassr a reușit să reducă din diferență prin Sadio Mane (90+9), dar era prea târziu pentru a se mai schimba ceva. Și astfel, Al Hilal s-a calificat în marea finală de joi, 11 aprilie.

În ultimul act al Supercupei Arabiei Saudite, Al Hilal va întâlni Al Ittihad, care a trecut de Al Wehda, scor 2-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Karim Benzema (1) și Abderrazzaq Hamed-Allah (42), în timp ce pentru învinși a punctat Hussain Al Eisa (90+7).

ADVERTISEMENT

Al Hilal este foarte aproape și de câștigarea titlului în Arabia Saudită. Cu 7 etape înainte de finalul sezonului, formația pregătită de Jorge Jesus are 12 puncte avans față de principala urmăritoare Al Nassr.

ADVERTISEMENT