Sport

Cristiano Ronaldo, coșmar în Liga Campionilor Asiei! Învins în Emirate și ironizat din nou: “Messi, Messi”

Cristiano Ronaldo a avut o partidă de coșmar în Liga Campionilor Asiei, pe terenul lui Al Ain, în Emiratele Arabe Unite. Portughezul a ratat câteva ocazii uriașe și a fost ironizat de fanii gazdelor.
05.03.2024 | 17:55
Cristiano Ronaldo cosmar in Liga Campionilor Asiei Invins in Emirate si ironizat din nou Messi Messi
Cristiano Ronaldo, meci de coșmar în Liga Campionilor Asiei. Al Nassr, învinsă de Al Ain. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Al Ain a învins-o pe Al Nassr, scor 1-0, prin golul marcat în minutul 44 de Rahimi, la capătul unei faze foarte spectaculoase. Mai mult, Al Nassr l-a pierdut pe final pe Aymeric Laporte, eliminat după ce și-a lovit un adversar cu cotul. Internaționalul spaniol va rata astfel partida retur, programată pe 11 martie, la Riad.

Cristiano Ronaldo, meci de coșmar în Liga Campionilor Asiei. Al Nassr a pierdut în Emiratele Arabe Unite contra lui Al Ain

Cristiano Ronaldo a avut cele mai importante ocazii ale lui Al Nassr. Inclusiv o ratare din doar 6 metri, în minutul 80. A șutat din prima, din poziție perfectă, dar portarul advers a intervenit miraculos. Ronaldo a fost aproape de gol și în finalul primei reprize, când voleul său a fost de asemenea parat.

ADVERTISEMENT

Seara de coșmar a lui Ronaldo a fost completată și de o tentativă ratată de dribling, care a ajuns repede virală pe rețelele de socializare. Cristiano a încercat o fentă în stilul caracteristic, dar a călcat pe minge și a fost apoi pus la pământ de doi adversari.

În fine, nu doar jucătorii adverși i-au dat bătăi de cap lui Cristiano Ronaldo. CR7 a fost din nou ironizat de fanii rivalei, la fel cum pățește adesea și în Arabia Saudită. “Messi, Messi”, au strigat fanii din Emirate la aproape fiecare atingere a starului portughez. Acesta nu le-a răspuns și a evitat astfel o nouă suspendare, așa cum a pățit în campionat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, enervat și de fanii din Emiratele Arabe Unite: “Messi, Messi”. Răspuns războinic al portughezului: “Ne vedem la Riad”

La final, totuși, extrem de furios, Cristiano le-a transmis adversarilor care celebrau, dar și celor din tribune, un mesaj războinic: “Ne vedem la Riad”. Al Nassr va încerca să întoarcă scorul pe propriul teren pentru a obține calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

Cristiano Ronaldo nu a câștigat încă niciun trofeu cu Al Nassr, iar Liga Campionilor Asiei reprezintă un obiectiv uriaș al sezonului. Mai ales că lucrurile nu merg deloc bine în campionat pentru formația portughezului. Al Nassr este pe locul 2 în Arabia Saudită, la 9 puncte în spatele liderului Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a marcat 5 goluri în această ediție a Ligii Campionilor Asiei, iar Al Nassr nu pierduse niciun meci până la eșecul cu Al Ain. Formația saudită câștigase o grupă din care au mai făcut parte Persepolis, Istiqlol și Al Duhail. Îar în optimile de finală a trecut de Al Fayha, cu 3-0 la general.

Dan Petrescu va juca și el pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk o va înfrunta pe Ulsan, campioana din Coreea de Sud

De remarcat că Ronaldo a marcat în Arabia Saudită toate cele 5 goluri ale sale în competiție. Patru le-a dat pe propriul teren, iar unul în deplasarea cu Al Fayha, formație tot din Saudi Pro League. Brazilianul Talisca este golgheterul lui Al Nassr în Liga Campionilor Asiei, cu 6 reușite. Acesta a lipsit în partida cu Al Ain.

ADVERTISEMENT

În semifinalele competiției va încerca să ajungă și Dan Petrescu. Jeonbuk, formația românului, o va înfrunta pe Ulsan, campioana din Coreea de Sud. Partida este programată marți, de la ora 12:00 a României. Al Hilal – Al Ittihad și Shandong Taishan – Yokohama sunt celelalte partide programate în această fază a competiției.

 

ADVERTISEMENT