Sport

Cristiano Ronaldo Jr calcă pe urmele tatălui! Echipa la care a debutat fiul starului lusitan

Cristiano Ronaldo Jr îi calcă pe urme tatălui! Fiul starului portughez a semnat și a debutat deja pentru noua echipă. Cum s-a descurcat ”Cristianinho”.
20.10.2023 | 22:20
Cristiano Ronaldo Jr calca pe urmele tatalui Echipa la care a debutat fiul starului lusitan
Cristiano Ronaldo Jr a semnat! Juniorul îi calcă pe urme tatălui.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo Jr, fiul cel mare al cvintuplului Balon de Aur, a semnat un contract cu Al-Nassr și va juca la echipa de juniori U13 a saudiților. Tatăl micuțului fotbalist evoluează la echipa mare a vicecampioanei din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo Jr calcă pe urmele tatălui! Cu ce echipă a semnat fiul starului portughez

Cristiano Ronaldo a semnat la începutul anului cu Al-Nassr. Starul lusitan, care face senzație la echipa națională, este cel mai bine plătit fotbalist din lume în 2023, conform estimărilor Forbes. În acest an, cvintuplul Balon de Aur va ajunge la suma de 247 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Așa cum a obișnuit, Cristianinho, fiul cel mare al lui Ronaldo, îl urmează pe tatăl său la fiecare echipă. Astfel, Cristiano Ronaldo Junior a semnat cu Al-Nassr și va începe antrenamentele cu echipa U13 a saudiților în următoarele zile.

Cristiano Ronaldo Jr. va purta tricoul cu numărul „7”. „Cristiano Ronaldo Jr a semnează cu echipa U13 a lui Al Nassr. Contractul a fost semnat, iar fiul lui Cristiano va începe antrenamentele în următoarele zile.

ADVERTISEMENT

Va purta tricoul cu numărul ’7’. Cristiano a spus odată: ”Fiul meu mi-a spus: ’Tată, mai rezistă câțiva ani, vreau să joc alături de tine’”, este anunțul făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Cristiano Ronaldo Jr a debutat la Al-Nassr

La mai puțin de 24 de ore de când Cristiano Ronaldo Jr a semnat cu Al-Nassr, fiul starului de la naționala Portugaliei a debutat pentru echipa U13 a celor de la Al-Nassr. ”Cristianinho” a fost titular pentru Al-Nassr U13 în meciul cu echipa similară a celor de la Al-Quadisiyah.

ADVERTISEMENT

Echipa de juniori U13 de la Al-Nassr a câștigat categoric, scor 6-0. „O mare victorie împotriva lui Al-Quadisiyah. Echipa noastră de U13 a început sezonul cu șase goluri. Pui de leu. Așa tată, așa fiu”, au scris cei de la Al-Nassr pe rețelele de socializare.

Cristiano Ronaldo Jr a debutat la Al-Nassr U13. Foto: Instagram - @alnassr
Cristiano Ronaldo Jr a debutat la Al-Nassr U13. Foto: Instagram – @alnassr

Cristiano Ronaldo Jr a trecut prin academiile lui Manchester United, Juventus sau Real Madrid

Cristiano Ronaldo Jr evoluează pe postul de atacant și face senzație la echipele pentru care evoluează. De-a lungul timpului, Cristianinho și-a urmat tatăl și a trecut prin academiile celor de la Real Madrid, Juventus și Manchester United.

ADVERTISEMENT

În urma faptului că Ronaldo Jr a semnat cu Al-Nassr, zvonurile potrivit cărora cvintuplul Balon de Aur își va prelungi contractul până în 2027 sunt alimentate. Starul portughez i-ar fi anunțat deja pe șefi că își va prelungi contractul cu Al-Nassr până la 42 de ani, după care se va retrage.

„Cristiano Ronaldo a informat conducerea clubului Al-Nassr, înainte de a se alătura lotului naționalei Portugaliei, că-și dorește să-și prelungească înțelegerea până la începutul anului 2027.

Cristiano vrea să joace la Cupa Mondială din 2026 din postura de fotbalist al celor de la Al-Nassr, apoi își va anunța retragerea din fotbal”, a fost anunțul arabilor.

ADVERTISEMENT