Sport

Cristiano Ronaldo, liderul revoltei din vestiarul lui Manchester United! Ce se întâmplă cu Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United a pierdut derby-urile cu Liverpool şi Manchester City, iar Cristiano Ronaldo este liderul revoltei din vestiarul echipei.
09.11.2021 | 09:13
Cristiano Ronaldo liderul revoltei din vestiarul lui Manchester United Ce se intampla cu Ole Gunnar Solskjaer
ADVERTISEMENT

Situaţia de la Manchester United riscă să devină explozivă, după ce Ole Gunnar Solskjaer pare că a pierdut vestiarul. Cristiano Ronaldo este unul dintre jucătorii nemulţumiţi de situaţia echipei şi, în special, de antrenorul norvegian.

Manchester United a fost umilită de Liverpool, scor 0-5, iar prestaţia a fost jalnică în derby-ul cu Manchester City. Fanii îi cer demisia lui Ole Gunnar Solskjaer, iar vestiarul echipei este de acord cu plecarea tehnicianului de 48 de ani.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a pornit revolta în vestiarul lui Manchester United

Daily Mail a anunţat că mai mulţi jucători ai lui Manchester United sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de Ole Gunnar Solskjaer. Liderul revoltei este Cristiano Ronaldo, care s-a arătat nemulţumit de prestaţiile echipei şi de faptul că formaţia de pe “Old Trafford” are standarde mai joase faţă de 2009, atunci când portughezul a plecat la Real Madrid.

Bruno Fernandes este un alt jucător important care s-a alăturat revoltei. Pe lângă faptul că e apropiat de Cristiano Ronaldo, fotbalistul de 27 de ani îi reproşează lui Ole Gunnar Solskjaer că nu oferă o direcţie clară, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu staff-ul norvegianului.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliştilor englezi, un alt motiv al revoltei este felul cum a fost tratat Donny van de Beek. Jucătorul adus de la Ajax, în septembrie 2020, nu a primit prea multe şanse din partea lui Ole Gunnar Solskjaer, iar vestiarul ar fi sărit în apărarea internaţionalului olandez.

Dacă în vară, după transferul lui Cristiano Ronaldo, clubul era plin de optimism şi existau toate premisele ca Manchester United să lupte la titlu, totul s-a transformat în ultimele săptămâni, în care echipa a avut prestaţii din ce în ce mai slabe.

ADVERTISEMENT

Decizia uluitoare a lui Ole Gunnar Solskjaer: jucătorii şi staff-ul au pauză o săptămână

Ole Gunnar Solskjaer i-a surprins pe toţi după înfrângerea suferită cu Manchester City, scor 0-2, şi i-a anunţat pe jucătorii care nu pleacă la naţionale că au liber timp de o săptămână. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu cei din staff-ul echipei.

De altfel, Ole Gunnar Solskjaer a plecat în Norvegia, alături de familie, iar presa din Anglia a anunţat că tahnicianul nu a mai trecut pe la baza de pregătire după înfrângerea cu City. Decizia i-a lăsat pe mulţi fără cuvinte, în condiţiile în care “diavolii” sunt în plină criză.

ADVERTISEMENT

Raphael Varane şi Marcus Rashford au fost singurii fotbalişti care au venit luni la centrul clubului, primul pentru a face recuperare, în timp ce internaţionalul englez s-a antrenat separat.

Ce a spus Ole Gunnar Solskjaer după înfrângerea cu Manchester City

După a patra înfrângere în campionat, 0-2 cu Manchester City, Ole Gunnar Solskjaer a susţinut că nu crede în demiterea lui şi că echipa este, în acest moment, departe de cele din top.

“Nu cred că timpul îmi expiră. Am o comunicare foarte bună cu cei din club, am spus mereu lucrurilor pe nume, atât eu, cât şi ei. Muncesc la United şi vreau să obţin tot ce e mai bun.

Cât timp voi fi aici, voi căuta mereu să mă îmbunătăţesc şi să îmbunătăţesc jocul echipei. Rezultatul şi performanţa contra lui Liverpool ne-au dat înapoi mult de tot. În acest moment, suntem departe de echipele de top”, a spus antrenorul norvegian.

ADVERTISEMENT