Fotbal international

Cristiano Ronaldo nu a mai suportat carantina. S-a antrenat pe stadionul lui Nacional Funchal din Madeira

09.04.2020 | 15:36
Cristiano Ronaldo nu a mai suportat carantina Sa antrenat pe stadionul lui Nacional Funchal din Madeira
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu a mai suportat carantina. Se află acasă, la Madeira, de exact o lună, petrecându-și cea mai mare parte a timpului alături de familie.

Cristiano Ronaldo se află în carantină de o lună la Madeira

A venit de urgență după ce situația din Italia s-a înrăutățit, iar trei dintre coechipierii săi, Davide Rugani, Blaise Matuidi și Paulo Dybala s-au infectat cu COVID 19 și au necesitat tratament medical, dar nici acum nu sunt vindecați, după mai bine de 20 zile testele ieșindu-le din nou pozitive!

ADVERTISEMENT

În mod normal Cristiano ar fi trebuit să rămână la Torino în carantină, însă a primit acceptul conducerii clubului de a pleca acasă, mai ales că mama sa necesita mult sprijin, având o nouă problemă serioasă de sănătate.

Portughezul a făcut pregătire fizică susținută la el acasă

La Madeira, în vila de peste 7 milioane de euro, cea mai frumoasă construcție din localitate, Cristiano a strâns tot clanul Ronaldo sub aripa sa: iubita Georgina, cei patru copii, mama și sora sa Katia.

ADVERTISEMENT

Însă recunoscut ca un fanatic al pregătirii fizice portughezul nu a stat numai să petreacă, dedicând multe ore antrenamentelor, mai ales că nu îi lipsește nimic pentru o pregătire ca la carte.

În Portugalia măsurile nu sunt atât de restrictive

Ceea ce însă îi lipsea cel mai tare este terenul de fotbal. Sprinturile, șuturile la poartă, tot arsenalul unui jucător în activitate. Și a rezolvat joi, 9 aprilie, și această problemă.

ADVERTISEMENT

Profitând de faptul că în Portugalia, deși vecină cu mult încercata Spanie, măsurile luate de autorități sunt mult mai relaxate, lumea având permisiunea de a ieși pe stradă, Cristiano a efectuat primul antrenament ca la carte.

Cristiano trebuie să revină săptămâna viitoare la Torino

A mers la stadionul echipei Nacional Funchal din a doua divizie și două ore nu a mai ieșit de pe gazon, exersând toate procedurile de execuții.

ADVERTISEMENT

Conform înțelegerii Cristiano Ronaldo este așteptat săptămâna viitoare să revină la Torino, unde, de asemeni, va trebui să stea 14 zile în carantină. În Italia oficialii federației și ai ligii caută înfrigurați cea mai bună soluție pentru a putea reîncepe campionatul.

ADVERTISEMENT