Sport

Cristiano Ronaldo nu scapă de cazul de viol. Avocații acuzării cer redeschiderea procesului

Cristiano Ronaldo a primit o veste cum nu se poate mai proastă. Procesul în care este acuzat de viol ar putea fi redeschis.
04.10.2023 | 19:15
Cristiano Ronaldo nu scapa de cazul de viol Avocatii acuzarii cer redeschiderea procesului
Cristiano Ronaldo a primit o veste cum nu se poate mai proastă. Procesul în care este acuzat de viol ar putea fi redeschis. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, judecătorii au decis că starul portughez este nevinovat în cazul acuzelor că ar fi violat-o în 2009 pe Kathryn Mayorga, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Procesul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol ar putea fi redeschis

În ciuda faptului că decizia de acum opt luni a fost una definitivă, Kathryn Mayorga a fost audiată în cadrul unui recurs prin care contestă respingerea desfășurării unui proces civil. Dacă ea va acea câștig de cauză, procesul de viol al lui Cristiano Ronaldo ar putea fi redeschis.

ADVERTISEMENT

Conform Sky Sport, avocații acuzării au solicitat Curții de Apel a Statelor Unite să anuleze respingerea cazului și să redeschidă procesul civil care a fost intentat pentru prima oară în Nevada, în anul 2018.

Avocații fostului fotomodel Kathryn Mayorga urmează să fie audiați de o instanță de apel și vor încerca să obțină despăgubiri mai mari de la jucătorul care între timp a ajuns să evolueze în Arabia Saudită, la Al Nassr.

ADVERTISEMENT

În 2010, femeia a primit 375.000 de dolari din partea lui lui Cristiano Ronaldo pentru a renunța la proces. Cazul a fost însă redeschis de avocați în august 2018, pe motiv că respectivul contract e nul deoarece clienta lor ar fi fost supusă presiunilor ca să fie de acord.

A cerut daune în valoare de 72.000.000 de dolari

Kathryn Mayorga și-a dorit să primească daune în valoare de 72.000.000 de dolari, iar suma era defalcată astfel: 24.000.000 dolari pentru durerea și suferința din trecut, 24.000.000 dolari pentru durerea și suferința pe care le va simți în viitor și 24.000.000 dolari pentru despăgubiri.

ADVERTISEMENT

Din 2018 și până în prezent, Kathryn Mayorga a cheltuit peste 1.500.000 de dolari pentru procesul din SUA. Astfel, dacă nu va avea câștig de cauză în procesul cu Ronaldo, femeia va pierde o sumă impresionantă pentru nimic.

“Vreau să-l învăț o lecție. Vreau să fie tras la răspundere pentru ce a făcut. El m-a violat, vreau să-mi plătească tratamentul de recuperare”, a declarat Kathryn Mayorga când a dezvăluit că Ronaldo ar fi violat-o în 2009.

ADVERTISEMENT

Între timp, noii proprietari ai companiei WWE vor ca Ronaldo să fie apariția anului la evenimentul din Arabia Saudită. Se pare că americanii, împreună cu Al Nassr, vor să facă totul posibil, iar starul portughez să fie un invitat special de calibru al show-ului de wrestling din lumea arabă.

ADVERTISEMENT