Sport

Cristiano Ronaldo a înfruntat-o din nou pe Liverpool, după trei ani! Și nu a ieșit bine! Bilanț modest pentru CR7 contra „cormoranilor”: 3 goluri în 13 meciuri

Cristiano Ronaldo o va înfrunta din nou pe Liverpool, din postura de atacant al lui Manchester United. Însă, bilanțul portughezului în meciurile contra „cormoranilor” este unul modest.
24.10.2021 | 17:08
Cristiano Ronaldo a infruntato din nou pe Liverpool dupa trei ani Si nu a iesit bine Bilant modest pentru CR7 contra cormoranilor 3 goluri in 13 meciuri
ADVERTISEMENT
24-10-2021
22:01

Cristiano Ronaldo, un nou meci de coșmar în fața lui Liverpool

Cristiano Ronaldo a pierdut cea de-a 13-a confruntare a carierei cu Liverpool. Cormoranii s-au impus cu 5-0, după un veritabil show semnat de Mo Salah.

Cristiano rămâne cu doar trei goluri în partidele cu Liverpool. Reușise să puncteze în partea a doua, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid. Portughezul trebuia eliminat chiar înainte de pauză, pentru un gest huliganic. A șutat în Curtis Jones, aflat la pământ.

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a revenit la Manchester United, în această vară, după 12 ani. Acesta a semnat un contract valabil până în 2023 cu formația de pe „Old Trafford”.

Cristiano Ronaldo o întâlnește din nou pe Liverpool, după trei ani

Până acum, Cristiano Ronaldo a întâlnit-o de 12 ori pe Liverpool, ultima dată în finala UCL din 2018, pe când evolua pentru Real Madrid. Portughezul a fost integralist în acea partidă, câștigată de madrileni cu scorul de 3-1, însă fără ca CR7 să-și treacă numele pe tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT

Bilanțul lui Cristiano Ronaldo este unul modest în meciurile cu Liverpool. Acesta a reușit să înscrie trei goluri în cele 12 confruntări cu formația de pe „Anfield”: 1 gol în grupele Ligii Campionilor și 2 goluri în Premier League.

Însă, jucătorii lui Liverpool au motive să se teamă de Cristiano Ronaldo, deoarece portughezul traversează o perioadă fulminantă, după revenirea pe „Old Trafford”. Acesta a marcat șase goluri în doar nouă partide bifate, în acest sezon, pe Manchester United.

ADVERTISEMENT

Partida Manchester United – Liverpool va avea loc astăzi, 24 octombrie, de la ora 18:30. În prezent, Manchester United se află pe locul 7 din Premier League, cu 14 puncte obținute după opt meciuri jucate, iar Liverpool se poziționează pe locul 3, cu 18 puncte.

Cristiano Ronaldo, reacție virulentă la adresa contestatarilor

În ultima perioadă, Cristiano Ronaldo a fost aspru criticat, în spațiul public, pentru faptul că nu își ajută echipa și pe faza defensivă.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a avut o ieșire virulentă la adresa contestatarilor, despre care spune că îl critică doar pentru faptul că nu îl plac.

„Știu că echipa are nevoie de ajutorul meu și în apărare. Dar rolul meu la club este de a câștiga, de a ajuta echipa să învingă și să marchez goluri. Aspectul defensiv e doar o parte din rolul meu. Oamenii nu vor să vadă asta pentru că nu mă plac, dar, sincer, am 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Am câștigat totul, așa că aș putea eu să fiu îngrijorat de oamenii care spun lucruri negative despre mine? Dorm bine noaptea. Când mă pun în pat am conștiința împăcată. Continuați cu lucrurile acestea, pentru că tot eu o să închid guri și o să câștig lucruri.

Criticile au reprezentat mereu o parte a acestui fenomen. Nu mă îngrijorează deloc. Și, sincer, le văd ca pe un lucru bun. Dacă îmi duc grija sau vorbesc despre mine, înseamnă că îmi știu potențialul și valoarea mea în fotbal. Așa că e bine. Vă dau un exemplu: dacă ești la școală și ești cel mai bun elev, cel mai slab va spune că nu te place.

Nu îmi place să pierd. Remiză, dar pentru mine, să faci egal acasă cu Everton, care are tot respectul meu, e ca și cum ai pierde. Poate am o gândire greșită, dar acesta este modul prin care mă motivez și câștig lucruri de-a lungul carierei mele, jucând pentru cele mai importante echipe din lume”, a explicat Ronaldo, potrivit Sky Sports.

  • 45 de milioane de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota Get’s Bet pentru Manchester United – Liverpool: 2,25 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT