Sport

Cristiano Ronaldo pierde peste 6 milioane de dolari după aventura la Manchester United. Ce obiective a ratat lusitanul

Starul naționalei Portugaliei și a lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, va înregistra pierderi de milioane de dolari la finalul sezonului în curs. Lusitanul a ratat mai multe obiective.
05.04.2022 | 09:47
Cristiano Ronaldo pierde peste 6 milioane de dolari dupa aventura la Manchester United Ce obiective a ratat lusitanul
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a pierdut un munte de bani de când a revenit la Manchester United. Fotbalistul de 37 de ani avea mai multe clauze stipulate în contract.

Cum a pierdut Cristiano Ronaldo 5,1 milioane din două obiective ratate

Atacantul portughez s-a întors pe Old Trafford ca o legendă, dar așteptările fanilor și ale finanțatorilor nu s-au materializat. ”Diavolii” au ratat deja cele mai importante două obiective, iar acest lucru îl va costa mult pe Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Anglia spun că ”pierderile” lui CR7 se ridică la aproximativ 6,5 milioane de dolari. Cei mai mulți bani din suma amintită s-au risipit odată cu eliminarea din optimile Ligii Campionilor.

Dacă ar fi ajuns în ultimul act al celei mai importante competiții continentale intercluburi, Cristiano Ronaldo ar fi încasat nu mai puțin de 3,2 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Și pentru câștigarea titlului în Premier League, primul după aproape 10 ani de așteptare i-ar fi adus în cont o sumă considerabilă – 1,9 milioane de dolari.

Cu șapte etape înaintea finalului actualei stagiuni, la care adăugăm o restanță, Man United este abia pe locul 7, cu 51 de puncte, la 22 de lungimi în urma marii rivale Manchester City.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele două bonusuri extrem de generoase, starul portughez mai are stipulate în contract multe alte clauze chiar dacă mai puțin însemnate financiar, care, însă, i-ar fi rotunjit veniturile cu 6,5 milioane de dolari, conform The Sun.

CR7 a ajuns doar al 5-lea cel mai bine plătit fotbalist din lume

La 37 de ani ai săi Cristiano Ronaldo este în continuare extrem de prețuit de finanțatorii clubului Manchester United. Fotbalistul încasează, conform sursei citate, un salariu stagional de 15 milioane de euro net, la care se adaugă alte 8 milioane din bonusuri, ceea ce duce veniturile anuale la 23 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Suma, deși mare, este doar a cincea în topul salariilor încasate de cei mai bine remunerați jucători de fotbal de pe mapamond. Lider în acest clasament continuă să fie marele lui rival, Lionel Messi, plătit cu 35 de milioane de euro anual.

Brazilianul Neymar, coleg cu Messi la PSG, este al doilea cel mai bine plătit fotbalist, cu un salariu stagional de 30 de milioane de euro. Andres Iniesta, legitimat la Vissel Kobe, în Japonia, încasează și el 20 de milioane de euro anual.

Un alt veteran, brazilianul Oscar, legitimat la Shanghai Port, în China, primește un salariu de 24 de milioane de euro pentru fiecare sezon.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie