Sport

Cristiano Ronaldo ratează duelul cu Leo Messi. De ce nu va juca portughezul în amicalul Al Nassr – Inter Miami

Cristiano Ronaldo continuă să fie probleme medicale și nu va putea să joace împotriva lui Leo Messi la meciul amical Al Nassr - Inter Miami.
31.01.2024 | 22:15
Cristiano Ronaldo rateaza duelul cu Leo Messi De ce nu va juca portughezul in amicalul Al Nassr  Inter Miami
Cristiano Ronaldo continuă să fie probleme medicale și nu va putea să joace împotriva lui Leo Messi la meciul amical Al Nassr - Inter Miami. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Cei doi mari fotbaliști au o rivalitate care a depășit orice limite și a împărțit planeta în două tabere. Lumea aștepta cu sufletul la gură această întâlnire, mai ales că ar fi putut fi ultima în care marii rivali să fie adversari pe teren.

Cristiano Ronaldo, absent de la întâlnirea cu Leo Messi

Din păcate, marele duel dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu va mai fi posibil. Starul portughez nu este refăcut după accidentarea suferită și nu va putea fi prezent la amicalul Al Nassr – Inter Miami, programat joi, 1 februarie, de la ora 20:00, la Riyadh.

ADVERTISEMENT

”Ronaldo se află în ultima parte a recuperării pentru a se alătura grupului. Sperăm că în următoarele zile să poate începe să se antreneze cu echipa. Va lipsi de la acest meci”, a declarat Luis Castro, antrenorul formației saudite, conform Daily Mail.

Accidentarea lui Cristiano Ronaldo s-a dovedit a fi mai gravă decât s-a crezut inițial deși portughezul și-a liniștit fanii în urmă cu două zile când a transmis că se va reface la timp pentru ciocnirea cu Messi.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, promisiune pentru fanii chinezi

Al Nassr a avut un turneu în China la finalul lunii ianuarie și ar fi trebuit să joace două partide amicale cu Shanghai Shenhua, 24 ianuarie, și cu Zhejiang, pe 28 ianuarie, dar cele două jocuri au fost amânate după accidentarea lui Ronaldo.

Portughezul a vorbit săptămâna trecută despre anularea jocurilor din China de către Al Nassr, susținând că gruparea saudită își va onora înțelegerile și se va întoarce în țară la o dată ulterioară.

ADVERTISEMENT

”După cum știți, sunt unele lucruri în viață care nu pot fi controlate. Sunt jucător profesionist de 22 de ani și în tot acest timp nu am avut multe accidentări. Sunt foarte dezamăgit pentru că eu alături de echipa mea am venit în China pentru a ne bucura de aceste meciuri.

Vizitez China încă din 2003, așa că mă simt aici ca acasă. Mă simt special de fiecare dată când vin aici. Sunt trist, știu că și voi sunteți triști, dar trebuie să ne gândim la lucruri pozitive. Nu am anulat meciurile, doar le-am amânat, le vom juca în curând.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, am câteva probleme, dar astea sunt parte din fotbal și din viață. Ne vom întoarce aici pentru a-i face pe fanii chinezi bucuroși, asta este dorința mea. Vreau să joc pentru voi. Nu fiți triști pentru că sunt și eu, sper că înțelegeți situațiile din viața unui fotbalist profesionist”, a transmis Ronaldo.

ADVERTISEMENT