Sport

Cristiano Ronaldo, reacție virală după ce a devenit cel mai bun marcator din 2023: ”În 2024 la fel!”

Cristiano Ronaldo a devenit la 38 de ani cel mai bun marcator din 2023, după ce a reușit să înscrie al 54-lea gol stagional.
31.12.2023 | 11:55
Cristiano Ronaldo reactie virala dupa ce a devenit cel mai bun marcator din 2023 In 2024 la fel
Cristiano Ronaldo, reacție virală după ce a devenit cel mai bun marcator din 2023: ”În 2024 la fel!”
ADVERTISEMENT

Portughezul a înscris în partida disputată sâmbătă, 30 decembrie, în runda a 19-a din campionatul Arabiei Saudite. CR7 a bifat, astfel, al 54-lea său gol stagional în tricoul lui Al Nassr, dar și al naționalei Portugaliei, în acest an. Deși împlinește 39 de ani pe 5 februarie 2024 și tot mai multă lume se întreabă când se va retrage, Cristiano Ronaldo nu pare dispus să arunce prosopul degrabă.

Cristiano Ronaldo, reacție virală după ce a devenit cel mai bun marcator din 2023

În acest context, CR7 a transmis un mesaj clar pe Instagram, care a devenit, evident, viral. ”Eu spun când e gata! Mulțumesc, echipă”, a fost mesajul transmis de fotbalistul care nu a fost inclus în top 10 cei mai valoroși jucători ai planetei în acest an. Postarea a strâns peste 100.000 de comentarii și 7 milioane de likeuri, în doar câteva ore

ADVERTISEMENT

Mai mult, după meci, Cristiano Ronaldo a oferit o declarație jurnaliștilor. ”Sunt foarte fericit, a fost un an bun pentru mine individual și la nivel colectiv. Am înscris atât de multe goluri, le-am ajutat mult pe Al Nassr și naționala Portugaliei. Mă simt bine, fericit și anul viitor voi încerca să repet performanța”, a declarat Ronaldo.

Postare CR7
Postare CR7

Kylian Mbappe îl urmează pe Ronaldo în clasamentul golgheterilor din acest an cu 52 de reușite, la egalitate cu Harry Kane, tot cu 52 de reușite. Vedeta Haaland încheie podiumul cu 50 de reușite, însă trebuie remarcat faptul că toți acești jucători, cu excepția lui Ronaldo, joacă în campionate de top, unde înscrierea unul gol este mult mai complicată.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, statistic, Cristiano Ronaldo are motive de bucurie, fiind a 8-a oară în carieră când atinge borna de 50 de goluri marcate într-un an calendaristic. Singurul care a reușit să facă acest lucru de 9 ori în istorie e rivalul Lionel Messi, cel care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni fotbaliști din 2023, spre deosebire de Ronaldo, care nu a prins nici măcar top 10.

Desigur, portughezul s-a amuzat teribil când a văzut clasamentul alcătuit de Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului, cu cei mai buni fotbaliști ai anului. Haaland este considerat cel mai bun jucător de fotbal, fiind urmat de Kylian Mbappe și Lionel Messi, în timp ce Bernardo Silva este singurul portughez care a prins top 10, mai exact locul 8.

ADVERTISEMENT

Așadar, Cristiano Ronaldo a reacționat la o postare a cotidianului portughez A Bola, care prezenta această situație, cu un comentariu alcătuit din mai multe emoticoane râzând. Desigur, fanii lui Cristiano Ronaldo i-au sărit în apărare și au apreciat această reacție de zeci de mii de ori. Între timp, fanii s-au amuzat copios la o postare a lui Conor McGregor, bunul prieten al lui Cristiano Ronaldo.

Plictisit de jurnaliștii și fanii care îl întreabă când se va întoarce în lumina reflectoarelor cu o luptă pe cinste, irlandezul a postat pe Instagram o poză cu el alături de Cristiano Ronaldo, cu sugestia că acesta va fi următorul meci, însă a cerut 250.000 de milioane de euro ca confruntarea să aibă loc. Desigur, un o glumă a luptătorului, menită să îl mențină în centrul atenției încă o perioadă.

ADVERTISEMENT

Nu toată lumea e impresionată de cifrele obținute de Cristiano Ronaldo în tricoul lui Al Nassr, într-un campionat mediocru. Drept exemplu reacția fostului internațional britanic Jamie Carragher, care e de părere că portughezul a ales să-și încheie cariera într-un mod trist, doar pentru bani. “Este un sfârșit trist pentru el, nu-i așa? Ronaldo și-a încheiat cariera cu un interviu cu Piers Morgan, iar Messi a câștigat Cupa Mondială”, a remarcat Jamie Carragher.

ADVERTISEMENT