Sport

Conor McGregor, confruntare stelară în ring cu Cristiano Ronaldo!? Suma fabuloasă pusă în joc

Conor McGregor și Cristiano Ronaldo este lupta pe care irlandezul o visează anul viitor. Cele două vedete s-ar duela pentru un premiu record, 250 de milioane de dolari.
30.12.2023 | 23:42
Conor McGregor confruntare stelara in ring cu Cristiano Ronaldo Suma fabuloasa pusa in joc
McGregor si Ronaldo pregatesc lupta secolului
ADVERTISEMENT

Conor McGregor, fost campion UFC, a făcut o declarație surprinzătoare referitoare la o potențială luptă în ring cu superstarul fotbalistic Cristiano Ronaldo. McGregor, cunoscut pentru stilul său excentric și pentru revenirile sale spectaculoase, a postat recent pe rețelele de socializare o glumă.

McGregor vs Ronaldo, lupta secolului

Gluma irlandezului a fost despre un posibil payout impresionant de 250 de milioane de dolari pentru următoarea sa luptă, o luptă în compania lui Cristiano Ronaldo. McGregor a stat departe de ringul UFC pentru mai mult de doi ani din cauza unei accidentări grave la picior suferite în meciul său cu Dustin Poirier la UFC 264.

ADVERTISEMENT

McGregor și-a exprimat frustrarea sa față de întârzierea anunțării datei pentru revenirea sa. Într-o vizită recentă în Arabia Saudită, unde a participat la mega-evenimentul de box “Day of Reckoning” pe 23 decembrie, alături de Cristiano Ronaldo.

McGregor a avertizat că “răbdarea îi este pusă la încercare”. Totuși, într-un mod caracteristic, irlandezul și-a exprimat nemulțumirea printr-o postare pe Twitter care sugerează un payout uriaș de 250 de milioane de dolari pentru următoarea sa luptă.

ADVERTISEMENT

Irlandezul nu a mai luptat de doi ani

McGregor pare să își fi luat viitorul în propriile mâini, propunând o sumă care ar depăși cu mult recordurile anterioare din lumea sporturilor de luptă. Cu toate acestea, cifra menționată face improbabilă organizarea unei astfel de lupte în cadrul UFC.

Datorită imaginii atașate postării, care îl prezintă pe Cristiano Ronaldo, speculațiile au apărut cu privire la posibila organizare a unei lupte între McGregor și Ronaldo, fie în box, fie în MMA. Cu toate acestea, mulți analiști consideră această ipoteză extrem de improbabilă.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, McGregor ar putea fi în discuții pentru o luptă în Arabia Saudită, posibil într-un meci de box, împotriva unei figuri precum Manny Pacquiao în anul următor. Guvernul saudit a investit masiv în organizarea de evenimente majore de box pentru a promova țara ca hub sportiv.

McGregor ar putea să profite de această oportunitate pentru a reveni în acțiune. În contextul complicațiilor cu care se confruntă UFC în privința revenirii lui McGregor, acesta își caută probabil opțiuni care să îi ofere un payout generos și o scenă internațională atractivă. Fanii așteaptă cu nerăbdare viitoarele dezvăluiri și decizii ale lui McGregor în ceea ce privește revenirea sa în lumea luptelor.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este activ în promovarea sportului în Arabia Saudită, dar la fotbal. Transferul său la Al Nassr a făcut înconjurul lumii și a încurajat mai multe vedete de top să accepte propunerile din Golf.

ADVERTISEMENT