Sport

Cristiano Ronaldo s-a descătușat după debutul de excepție la Manchester United: „Old Trafford este un loc magic”. Video

Cristiano Ronaldo a avut un debut excepțional pentru Manchester United. Portughezul a marcat de două ori în victoria cu Newcastle United, scor 4-1.
11.09.2021 | 23:06
Cristiano Ronaldo sa descatusat dupa debutul de exceptie la Manchester United Old Trafford este un loc magic Video
Cristiano Ronaldo, prima reacție după debutul de excepție la Manchester United: „Old Trafford e un loc magic”
ADVERTISEMENT
11-09-2021
20:05

Cristiano Ronaldo, primele semnale de alarmă după revenirea la United: „Trebuie să fim cât mai maturi în joc”

Imediat după meci, Cristiano Ronaldo a fost invitat la primul flash-interviu ca și jucător al lui United, unde a vorbit despre modul în care echipa a evoluat și cum s-a simțit la întoarcerea pe Old Trafford.

„Mă așteptam să marcehez doar o singură dată, nu de două ori. Sunt recunoscător fanilor, ceea ce-au făcut pentru mine azi este uimitor. Sunt foarte mândru să joc și să câștig meciuri pentru Manchester United.

Sunt fericit că am marcat două goluri, nu o să mint, dar cel mai important lucru este că echipa a câștigat. Jucătorii au arătat maturitate și calmitate în joc, iar asta e cel mai important lucru.

Este de necrezut ce s-a întâmplat, înainte să încep meciul eram foarte agitat, aveam emoții. Cred că este normal , ei cântă mereu pentru mine, pentru echipă. Modul în care fanii m-au primit este incredibil.

A fost un moment special, cum am spus și înainte, am avut foarte mari emoții, chiar mă gândeam aseară că vreau să joc bine ca să pot ajuta echipa. Am fost foarte agitat când fanii îmi strigau numele dar sunt foarte bucuros și voi da totul ca să-i fac mândri.

Să fiu sincer, fotbalul din Anglia este cel mai greu. Am mai jucat și în alte campionate, în alte țări, dar în Anglia este cel mai greu și cel mai special. Aparțin lui Manchester United, m-au tratat foarte bine încă de când eram un puști și de aceea am ales să mă întorc.

Avem o echipă fantastică, cu un antrenor grozav. Dar cum am spus și mai devreme, trebuie să avem încredere în noi și să tratăm meciurile cu maturitate.

Consider că suntem pe drumul cel bun, trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri pentru a avea încredere în noi, iar după asta putem spera si la titlu și Liga Campionilor”, au fost primele cuvinte ale lui Cristiano Ronaldo după meciul cu Newcastle United.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United pentru prima dată din 2009. Portughezul a avut un debut excepțional și a marcat de două ori pentru „diavolii roșii”.

Cristiano Ronaldo, prima reacție după debutul de seznație

La câteva minute după fluierul final, Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a declarat  că este fericit să revină pe Old Trafford și să ajute clubul la care s-a consacrat.

ADVERTISEMENT

Revenirea mea pe Old Trafford a fost o șansă de a ne aduce aminte motivul pentru care acest stadion este cunoscut sub numele de ‘Teatrul Viselor’. Pentru mine a fost întotdeauna un loc magic, unde poți obține tot ce ți-ai stabilit.

Alături de toți coechipierii mei și de susținerea impresionantă primită din tribune, mergem înainte cu încrederea și optimismul că vom sărbători împreună la final.

ADVERTISEMENT

Sunt mândru că am revenit la Manchester United și că joc din nou în Premier League, dar, mai presus de toate, sunt fericit că îmi pot ajuta echipa.

Hai, Diavolilor!”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo postat pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo, „dublă” în meciul cu Newcastle

Cristiano Ronaldo a debutat pentru a doua oară la Manchester United. Acesta și-a făcut revenirea pe „Teatrul Viselor” în stilul caracteristic, marcând de două ori în victoria „diavolilor roșii” cu Newcastle United, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârsta de 36 de ani a deschis scorul chiar înainte ca arbitrul central, Anthony Taylor, să fluiere finalul primei reprize, în minutul 45+2. Ronaldo a lovit din nou, în minutul 62, moment în care fanii de pe Old Trafford au erupt.

Starul portughez este cel mai bine plătit jucător din Premier League

Cristiano Ronaldo s-a întors la echipa unde s-a dezvoltat și unde a devenit starul de astăzi, iar conducerea „diavolilor roșii” a avut grijă ca acesta să fie plătit așa cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

Nu numai că este remunerat regește, dar Cristiano conduce detașat în topul jucătorilor cu salariile cele mai mari din Premier League.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lume și cel mai bine plătit fotbalist din Premier League, Manchester United făcând un efort financiar mare, pentru a-l aduce pe acesta de la Juventus în această vară.

Astfel, Cristiano Ronaldo are un salariu anual de 30.800.000 de euro, ceea ce îl transformă și în singurul jucător din Premier League care depășește pragul de 30.000.000 de euro din salariu, conform celor de la „Le Soir”.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Leeds – Liverpool: 1,71 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT