Sport

Cine ar fi crezut? Lui Cristiano Ronaldo îi pare rău când marchează. O personalitate britanică nu i-a acceptat însă scuzele

Șapte goluri a marcat Cristiano Ronaldo în 13 meciuri de Premier League, dintre care două în poarta lui Arsenal. „Dubla” l-a supărat pe unul dintre cei mai mari fani ai „tunarilor”, Piers Morgan.
14.12.2021 | 14:57
Cine ar fi crezut Lui Cristiano Ronaldo ii pare rau cand marcheaza O personalitate britanica nu ia acceptat insa scuzele
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo e cu siguranță cel mai bun fotbalist al lui Manchester United odată cu revenirea sa pe Old Trafford. O spune și statistica. În 18 meciuri jucate în toate competițiile, superstarul portughez a marcat de 13 ori, oferind și două assist-uri.

De când s-a întors la United, Ronaldo a reușit deja trei „duble”, cea mai recentă în derby-ul cu Arsenal, câștigat de „diavolii roșii” cu scorul de 3-2, chiar înaintea debutului lui Ralf Rangnick.

ADVERTISEMENT

CR7 și-a supărat unul dintre cei mai buni prieteni, pe jurnalistul britanic Piers Morgan, care este unul dintre cel mai cunoscuți susținători ai echipei lui Mikel Arteta.

Cristiano Ronaldo l-a supărat pe Piers Morgan

Jurnalistul a povestit chiar el discuția pe care a avut-o cu Cristiano înainte și după derby-ul de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

„Arsenal juca cu Manchester United și i-am trimis lui Cristiano Ronaldo un mesaj disperat înainte de fluierul de start: ‘Te rog, nu marca împotriva noastră’.

Firește, a înscris de două ori, iar United a câștigat cu 3-2. După fluierul final, Cristiano mi-a răspuns cu ‘Scuze’. I le-aș fi acceptat dacă nu ar fi pus și un emoji care râde la final”, a povestit jurnalistul în Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, cel mai bun adversar al lui Ronaldo

Piers Morgan a povestit și o altă conversație interesantă pe care a avut-o cu cvintuplul Balon de Aur, legată de „rivalul” lui Cristiano Ronaldo, Lionel Messi.

Portughezul în vârstă de 36 de ani consideră că superstarul argentinian rămâne cel mai redutabil adversar pe care l-a întâlnit în carieră.

ADVERTISEMENT

„Era 1 dimineața pe terasa restaurantului său preferat din Torino, când încă mai juca pentru Juventus, chiar înainte de decizia senzațională de a reveni la Manchester United.

L-am întrebat ‘Cine este cel mai bun fotbalist împotriva căruia ai jucat?’‘Messi’, a răspuns imediat. ‘Pe bune?’, i-am spus, mirat că l-a numit pe cel mai mare rival al său. ‘Sigur că da. Este cel mai bun fotbalist împotriva căruia am jucat vreodată.

Dar îmi pui întrebarea greșită. Ar trebui să mă întrebi cine este cel mai bun fotbalist și atât’. ‘Cred că deja știu răspunsul’, i-am replicat, râzând. Ronaldo mi-a făcut cu ochiul și am ciocnit paharele. Crede că este cel mai bun din istoria acestui sport, iar eu sunt de acord cu el”, a dezvăluit jurnalistul.

ADVERTISEMENT