Sport

Cristiano Ronaldo și-a prezentat noua ”bijuterie”. Cât a costat bestia Ferrari Purosangue

Cristiano Ronaldo s-a lăudat cu noua sa achiziție în valoare de 400.000 de euro: un Ferrari care se adaugă colecției de mașini de peste 17 milioane de euro a portughezului.
18.01.2024 | 17:44
Cristiano Ronaldo sia prezentat noua bijuterie Cat a costat bestia Ferrari Purosangue
Cristiano Ronaldo și-a prezentat noua ”bijuterie”. Cât a costat bestia Ferrari Purosangue
ADVERTISEMENT

CR7 și-a prezentat noua bijuterie, un Ferrari Purosangue, pe Instagram, acolo unde portughezul se laudă de obicei cu achizițiile sale. Cristiano Ronaldo se laudă oricum o flotă ”nebună” de super-mașini, estimată la aproape 20 de milioane de euro de către specialiști. Colecția fotbalistului include două Rolls Royce.

Cristiano Ronaldo și-a prezentat noua ”bijuterie”

Acum, Ronaldo și-a fotografiat autoturismul Ferrari Purosangue, și a fost admirat de zeci de milioane de fani. De remarcat cum căpitanul Portugaliei zâmbea mândru lângă Ferrari, în timp ce purta un trening Gucci în valoare de 1.750 de lire sterline. Mii dintre fanii săi au comentat postarea, unul transmițând: ”Îmi cumpăr unul ca acesta”.

ADVERTISEMENT

Un alt internaut a remarcat ”regele asortându-și ținuta cu vehiculele sale… un șef”, în timp ce un alt fan Ronaldo a transmis: “Noul Ferrari. Grozav, frate, bucură-te de asta”. Cristiano Ronaldo deține foarte multe mașini de lux, printre care mai multe Mercedes, Range Rover de ultimă generație sau chiar Bugatti Centodieci.

De altfel, Bugatti este cea mai scumpă mașină a lui Ronaldo, care valorează aproape 10 milioane de euro. Mai mult, Cristiano Ronaldo deține și un Buggati Chiron și un Buggati Veyron Grand Sport Vitesse, care au costat 3 milioane de euro, respectiv, 2,5 milioane de euro. La categoria mașini de curse, Ronaldo deține un Ferrari Monza în valoare de 1,8 milioane de euro și un McLaren Senna care costă cam un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Conform The Sun, acestora li se adaugă mai multe mașini Lamborghini, iar cel mai interesant lucru e că fotbalistul chiar nu știe câte mașini are. Într-un interviu acordat lui Piers Morgan în 2022, fotbalistul povestea că are între 17 și 20 de mașini, fără a fi sigur de răspuns. Așadar, o viață în opulență menită să-i facă invidioși pe dușmani și pe fani deopotrivă.

”20, poate 17. Nu știu. Am două Bugatti, două Ferrari, doi McLaren, două mașini Rolls Royce. Preferatul meu e Rolls Royce, cel mai confortabil și îmi place că nu mă doare spatele, este perfect”, s-a lăudat, în stilul caracteristic, Cristiano Ronaldo. Între timp, în România, un celebru miliardar se lăuda cu o mașină care l-ar face invidios chiar și pe Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Este vorba, desigur, despre Ion Țiriac, celebru pasionat de autoturisme scumpe. De data aceasta miliardarul a primit ”cadou” un Mercedes Project One, mașină așteptată de mai bine de cinci ani, care costă aproape 3 milioane de euro. Un preț ”obscen” după cum o recunoaște chiar Ion Țiriac, însă un preț pe care miliardarul a fost dispus să-l plătească fără să stea pe gânduri.

”Project One, acea maşină pe care de cinci ani de zile o aştept, a ajuns în sfârșit. Acel Mercedes de curse. Nu întrebaţi cât costă pentru că este obscen, dar îl am şi este în colecţie. Îl desfac imediat după Anul Nou, declara Ion Țiriac, potrivit Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Bolidul Mercedes are 1000 de cai putere, iar designul e inspirat de monopostul de Formula 1 al celor de la Mercedes. Testat inclusiv de Lewis Hamilton, bolidul poate ajunge o viteză de 350 km/h.

ADVERTISEMENT