Sport

Cristiano Ronaldo, surpriză uriașă pentru mama sa. Ce cadou i-a făcut de ziua ei

Este cunoscut faptul că relația dintre Cristiano Ronaldo și mama sa este una extraordinară, iar cadoul pe care i l-a făcut acesteia de ziua ei întărește acest lucru.
01.01.2024 | 19:45
Cristiano Ronaldo surpriza uriasa pentru mama sa Ce cadou ia facut de ziua ei
Este cunoscut faptul că relația dintre Cristiano Ronaldo și mama sa este una extraordinară, iar cadoul pe care i l-a făcut acesteia de ziua ei întărește acest lucru. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Într-un an în care a strălucit pe teren, portughezul a fost trecut cu vederea în clasamentul celor mai buni 10 fotbaliști ai anului 2023. Acest lucru l-a deranjat teribil, însă a ales să tmeargă mai departe cu zâmbetul pe buze.

Cristiano Ronaldo, cadou superb pentru mama sa

Atacantul în vârstă de 38 de ani a intrat în vacanță odată cu pauza din campionatul Arabiei Saudite, care se va relua abia la mijlocul lunii februarie, și a plecat să-și petreacă intrarea în noul an acasă, în Insula Madeira din Portugalia.

ADVERTISEMENT

Însă, înainte de asta, Cristiano Ronaldo a avut o surpriză de proporții pentru mama sa, Maria Dolores Aveiro, care a împlinit 69 de ani în chiar ultima zi a anului 2023. Superstarul nu a ratat momentul de a-i oferi un cadou de lux.

Mai exact, fotbalistul de la Al Nassr i-a oferit mamei sale un automobil marca Porsche Cayenne, al cărui preț este undeva puțin 100.000 de euro. Femeia a fost extrem de emoționat de gestul făcut de fiul său și i-au dat lacrimile.

ADVERTISEMENT

Ronaldo nu are de gând să-și încheie cariera

Cristiano Ronaldo a încheiat anul 2023 cu un gol marcat în campionatul Arabiei Saudite pe 30 decembrie. A fost a 54-a sa reușită în anul recent încheiat cu care s-a situat detașat pe primul loc în topul marcatorilor din întreaga lume.

În acest context, CR7 a transmis un mesaj clar pe Instagram, care a devenit, evident, viral. ”Eu spun când e gata! Mulțumesc, echipă”, a fost mesajul transmis de fotbalistul care sparge topurile și în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Mai mult, după ultimul meci din 2023, Cristiano Ronaldo a oferit o declarație jurnaliștilor. ”Sunt foarte fericit, a fost un an bun pentru mine individual și la nivel colectiv. Am înscris atât de multe goluri, le-am ajutat mult pe Al Nassr și naționala Portugaliei. Mă simt bine, fericit și anul viitor voi încerca să repet performanța”, a spus el.

În finalul acestui an, Cristiano Ronaldo a vorbit deschis în presa spaniolă despre tragedia prin care el și Georgina Rodriguez au trecut împreună în 2022, atunci când au pierdut un copil la naștere.

ADVERTISEMENT

Portughezul a mărturisit că a trecut peste orice moment greu cu ajutorul iubitei sale, pe care vrea să o aibă alături pentru tot restul vieții: ”A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru. Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei”.

ADVERTISEMENT