Sport

Cristiano Ronaldo a plecat în vacanță într-un loc exotic. Cum se relaxează starul lui Manchester United. Foto

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo se află într-o vacanță de câteva zile, pe care și-o petrece într-un loc exotic, fiind însoțit de persoana care-i este alături de peste cinci ani.
26.01.2022 | 00:36
Cristiano Ronaldo a plecat in vacanta intrun loc exotic Cum se relaxeaza starul lui Manchester United Foto
Cristiano Ronaldo se bucură de vacanță într-un loc exotic. Sursa foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Managerul lui Manchester United, Ralf Rangnick, le-a oferit elevilor lui o scurtă vacanță, iar atacantul portughez Cristiano Ronaldo folosește timpul pentru a-și reîncărca bateriile într-un loc exotic.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo și-a luat o vacanță de câteva zile

Cristiano Ronaldo este însoțit de maseurul personal Javier Santamaria

Manchester United nu mai are niciun meci oficial până pe 4 februarie, când va întâlni pe teren propriu Middlesbrough, în turul 4 din FA Cup. Ca urmare, după victoria de sâmbătă, cu 1-0, împotriva lui West Ham, din etapa a 23-a a campionatului, jucătorii au primit liber.

ADVERTISEMENT

Unii jucători au plecat în diferite locuri exotice pentru a se relaxa. Excepție nu a făcut nici starul portughez Cristiano Ronaldo. Acesta este însoțit de Javier Santamaria, maseurul personal pe care îl are încă de când juca la Real Madrid.

Într-una dintre imagini, se observă cum Santamaria îi face un masaj lui Cristiano Ronaldo, iar acesta zâmbește persoanei care a imortalizat momentul. Într-o altă fotografie, pusă de atacant pe contul personal de instagram, vedeta lui Manchester United se relaxează sorbind dintr-o nucă de cocos, în timp ce stă pe un șezlong.

ADVERTISEMENT

Și alți jucători de la Manchester United își fac vacanța în locuri exotice

Conform unitedinfocus.com, și alți jucători au plecat să se relaxeze. De exemplu, Scott McTominay și Harry Maguire au fost fotografiați pe un teren de golf, iar Bruno Fernandes a participat la un concert.

În schimb, Marcus Rashford, Jesse Lingard și Diogo Dalot sunt în Dubai, pentru a face câteva antrenamente la temperaturi mai ridicate, în timp ce brazilienii Alex Telles și Fred sunt la națională, pentru a juca în preliminariile Campionatului Mondial 2022, din Qatar.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo împlinește 37 de ani imediat după meciul cu Middlesbrough

Meciul dintre Manchester United și Middlesbrough, programat pe 4 februarie în FA Cup, va avea loc cu o zi înainte ca Ronaldo să împlinească 37 de ani. Fără gol marcat în ultimele trei meciuri jucate pentru Manchester, portughezul este decis să scuture, din nou, plasa porților adverse.

Iar Rangnick va avea nevoie de Ronaldo în teren, deoarece pentru „diavoli” urmează o perioadă dificilă. După meciul cu Boro, Manchester va juca în Premier League cu Burnley, Southampton și Leeds.

ADVERTISEMENT

Va urma partida din prima manșă a optimilor Ligii Campionilor, în deplasare, cu Atletico Madrid, pe 23 februarie, și cea de campionat cu Watford.

Programul ulterior al lui Manchester este alcătuit din meciurile cu Manchester City, Tottenham, returul cu Atletico din Liga Campionilor pe 15 martie, Liverpool, Leicester și Everton.

Cristiano Ronaldo va juca și în calificările pentru Campionatul Mondial 2022

În toată această perioadă, Ronaldo, Dalor și Fernandes vor avea și alte bătăi de cap. Concret, Portugalia ca juca în play-off-ul de calificare la Campionatul Mondial 2022. Avantajul este că atât semifinala cu Turcia, din 24 martie, cât și eventuala finală cu Italia sau Macedonia de Nord, din 28 martie, le va juca pe teren propriu.

În acest moment, Manchester United se află pe locul 4 în Premier League, cu 38 de puncte, la 9 distanță de Chelsea, aflată pe ultima poziție a podiumului, dar cu două meciuri mai puțin decât formația londoneză.

ADVERTISEMENT