Fotbal international

Ronaldo e vânat şi el de ISIS, după Messi şi Neymar! Mesaj tulburător

Securitatea la Campionatul Mondial din Rusia devine o problemă din ce în ce mai mare. Asta după ce ISIS, cea mai temută organizaţie teroristă a lumii, a lansat mai multe ameninţări pentru cele...
31.10.2017 | 00:01
Ronaldo e vanat si el de ISIS dupa Messi si Neymar Mesaj tulburator
ADVERTISEMENT

Securitatea la Campionatul Mondial din Rusia devine o problemă din ce în ce mai mare. Asta după ce ISIS, cea mai temută organizaţie teroristă a lumii, a lansat mai multe ameninţări pentru cele mai importante staruri ale fotbalului. Primii vizaţi au fost Messi şi Neymar, iar acum a venit rândul lui Cristiano Ronaldo. Dă click sus pe galeria foto pentru a vedea mesajele pentru Messi şi Neymar.

Pentru ca mesajul ISIS să fie cu atât mai terifiant, teroriştii au creat şi o imagine în care Cristiano apare în genunchi, cu un ochi vânat şi cu mâinile legate la spate. Iar în spatele lui, un individ în uniformă militară şi cu o cagulă pe cap este pregătit să îl decapiteze pe starul portughez. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, în genunchi şi cu ochiul vânăt

“Cuvintele nostre sunt ceea ce vezi, nu ceea ce auzi. Aşa că îţi rămâne doar să aştepţi. Şi noi aşteptăm…”, scrie pe ilustraţia ISIS, cu trimitere la acţiunile înfiorătoare comise deja de gruparea teroristă.

Messi şi Neymar au fost deja ameninţaţi de aceeaşi manieră de către ISIS. Pe Internet au apărut deja imagini, promovate de extremiştii islamici, în care Leo Messi şi Neymar apar ca fiind luaţi prizonieri de ISIS. Brazilianul apare în genunchi, plângând şi implorând iertarea, în vreme ce Messi este, aparent, deja executat de călăul său. “Nu vă veţi bucura de siguranţă până când nu o vom simţi şi noi în ţările islamice”este mesajul acelei ilustraţii.

ADVERTISEMENT

Este de aşteptat ca măsurile de securitate pentru Campionatul Mondial din 2018, în Rusia, să fie la cel mai înalt nivel posibil. Teroriştii au anunţat deja că au în intenţie să provoace teroare pentru toţi cei care vor participa la cel mai important eveniment sportiv de anul viitor.

 

Positive mind ?✌️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Nici Real Madrid nu traversează cea mai bună perioadă, după un eşec usturător la Girona, scor 1-2, care îi lasă pe galactici la opt puncte în spatele liderului FC Barcelona. Chiar şi aşa, CR7 a ţinut să ofere un mesaj prin care să îşi liniştească fanii: “Minte pozitivă”, a scris portughezul pe Instagram.

ADVERTISEMENT