Life

Cristina Bălan își dorește să nască în apă. Ce planuri are aceasta. Prima sarcină a vedetei a fost traumatizantă

Cristina Bălan se pregătește să devină mamă din nou. De această dată însă, artista a pus la punct toate detaliile înainte de procedură.
16.11.2022 | 11:50
Cristina Balan isi doreste sa nasca in apa Ce planuri are aceasta Prima sarcina a vedetei a fost traumatizanta
Cristina Bălan se pregătește să devină mamă din nou. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan s-a făcut remarcată după ce a participat la Vocea României. Timbrul ei vocal a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor, iar de atunci, viața ei a prins o altă culoare.

Cristina Bălan, experiență traumatizantă la prima naștere

Artista mai are doi gemeni, iar acum se pregătește să devină mamă pentru cel de-al treilea copil. De această dată, Cristina Bălan va aduce pe lume o fată și a avut grijă să pună la punct fiecare detaliu în parte.

ADVERTISEMENT

Știe foarte bine ce a trăit în urmă cu zece ani și povestește că experiența a fost una cât se poate de traumatizantă pentru ea.

Medicii au fost brutali, i-au vorbit urât și speră ca această experiență să nu se mai repete și de această dată.

ADVERTISEMENT

”Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor în travaliu, am auzit personal, nu din povești.

Chiar și eu am fost tratată așa, brutal și fără omenie”, a mărturisit artista, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Data probabilă de naștere pentru Cristina Bălan este 10 ianuarie, însă nu este exclus ca aceasta să devină mamă și mai devreme, sau mai târziu.

Cum vrea să nască artista Cristina Bălan

Chiar și așa, artista știe foarte bine cum vrea să nască, dar și unde. Cristina Bălan vrea să nască natural, la fel ca și la prima sarcină însă își dorește de această dată să nască în apă, cu moașă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântăreața vrea ca soțul ei să fie alături, dacă și își dorește acest lucru și de asemenea, vrea o atmosferă cât se poate de blândă, față de prima experiență trăită.

”Doresc să nasc în apă, cu moașă (doula), soțul să-mi fie alături cât, când și dacă dorește. (…) Doresc o atmosferă relaxantă, blândă”, a mai povestit ea, pentru viva.ro.

În același timp, artista speră ca lucrurile să se fi schimbat în spitalele din România și să nu mai aibă parte de aceeași experiență ca acum zece ani.

Totodată, Cristina Bălan a mai dezvăluit pentru sursa citată că nu se grăbește și speră ca fetița ei să vină pe lume doar în momentul în care va fi pregătită.

Amintim că cei doi gemeni ai artistei suferă de sindromul down, iar aceasta a fost nevoită să treacă prin momente extrem de dificile din cauza acestei probleme.

ADVERTISEMENT