Life

Cristina Bălan, Sărbători în cinci: ”Episoade de gelozie între frați”

Cristina Bălan și soțul său, Gabi, se pregătesc pentru primele sărbători în cinci, alături de gemenii și fiica venită pe lume anul acesta, chiar la ei acasă.
13.12.2023 | 18:00
Cristina Balan Sarbatori in cinci Episoade de gelozie intre frati
Cristina Bălan, primul Crăciun în cinci / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan și soțul său au devenit părinți din nou anul acesta, după ce cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Nașterea a avut loc chiar la ei acasă, în cadă. Alături de ea au fost soțul și o doulă, care i-a îndrumat pașii clipă de clipă. În prezent, cei doi artiști se pregătesc pentru primele sărbători în formulă completă. Deși viața cu trei copii nu e deloc una simplă, aceștia fac față cu brio provocărilor de părinți!

Cristina Bălan, viața cu trei copii acasă

”Pe principiul ‘unde-s mulți, puterea crește’, la noi veselia și fericirea cresc exponențial cu numărul copiilor. Dintotdeauna mi-am dorit o familie numeroasă, așa cum în copilărie nu am avut.

ADVERTISEMENT

Mi-am împlinit visul și îl trăiesc cu toată bucuria pe care maturitatea vârstei mi-o oferă. În cazul nostru, cu trei copii e mai frumos, mai așezat, mai împlinitor”, spune Cristina Bălan, în exclusivitate pentru FANATIK.

Deși gurile rele au blamat-o când au aflat ca artista va deveni din nou mamă după ce a născut gemenii cu Sindrom Down, Cristinei nici nu-i pasă de gura cârcotașilor și se bucură din plin de micuța sa. Nadeea a venit pe lume perfect sănătoasă și gata să-și facă părinții cei mai fericiți din lume.

ADVERTISEMENT

”Mezina familiei este o minune de bebeluș. Nu există zi în care să n-o privim, fascinați de gingășia si frumusețea ei. O vedem perfectă și este foarte deșteaptă.

Cristina Bălan: ”E minunat”

Doarme noaptea de foarte mică, mănâncă atât cât e normal și încă e alăptată, ba chiar se auto-servește de câte ori dorește laptele matern. Vom continua cu alăptarea până la autoînțărcarea blândă sau ghidată cu blândețe. Așa a fost și cu gemenii și e minunat”, spune cântăreața.

ADVERTISEMENT

Micuții Toma și Matei au primit-o foarte bine pe sora lor mai mică în familie. Roiesc mereu în jurul mezinei și sunt întotdeauna dispuși să își ajute părinții, după cum spune chiar Cristina.

”La fel ca in orice familie, avem și noi episoade de gelozie între frați. Nu sunt numeroase, dar sunt și e firesc să fie, planul emoțional al celor cu Sindrom Down este la fel ca al nostru, cei tipici. Ba chiar mai bogat, aș zice eu.

ADVERTISEMENT

De ajutat ne ajută și le place să se implice în tot ceea ce ține de rutina surorii lor: hrănit, îmbrăcat, schimbat scutec, joacă. Ar vrea să o și ducă la culcare, dar eu știu că se iau la joacă și le spun mereu că acum merg doar eu cu bebe la nani”, mărturisește vedeta.

Cristina Bălan și-a retras gemenii de la școală

Recent, Cristina și soțul său, Gabi, au decis să îi retragă pe gemeni de la școală. Pe motiv că aceștia se întorceau de la școală neliniștiți, artista și partenerul său au hotărât să se ocupe ei singuri de copiii lor, acasă. De atunci, Toma și Matei își petrec și mai mult timp alături de părinți.

”Abia aici e provocarea maximă pentru noi, părinții. E destul de complicat, nu doar pentru că avem de făcut o mulțime de lucruri și ei sunt mereu pe lângă noi, când nu sunt la terapii, dar și psihic e foarte dificil.

Fără vacanțe, fără prea multe evadări din rutină, uneori ne resimțim și trebuie să ne montam iar și iar. Primim ajutor de la socrii mei, dar nu constant și nu în timpul zilei, doar seara pot și ei să vină puțin pe la noi sau când avem emisiuni”, lămurește Cristina Bălan.

Primele sărbători în noua formulă

Chiar dacă viața cu trei copii care stau atât de mult acasă nu este prea ușoară, Cristina are timp să înceapă și pregătirile de Crăciun, mai ales că cei mici sunt nerăbdători să facă bradul!

”Va fi primul Crăciun al Nadeei și suntem extrem de entuziasmați. Ne place să răsune muzica prin casă, colinde și cântece de Craciun, să creăm noi ornamente. Anul trecut am împodobit bradul aproape exclusiv cu ornamente făcute de noi.

În afara de beteală, tot ce a fost în brad a fost făcut de mâinile noastre. Băieții știu să scrie, însă cuvinte scurte, propoziții de 3-4-5 cuvinte, deci putem vorbi doar de scrisori scurte. Nici nu au dorințe anume, se joacă și cu un băț sau o sfoară. Scapă ieftin Moșul!”, adaugă cântăreața.

Cum rămâne cu masa de Crăciun? Are sau nu Cristina timp și de sarmale și cozonac?

”Nu gătim noi, pentru că soacra mea face acest lucru oricum și noi nici nu avem vreme. Bebelușa are două reprize de somn pe zi, asta înseamnă că trebuie pregătiri înainte, schimbat scutec, stat cu ea până adoarme, uneori durează. Apoi e un pic de timp cât doarme, de obicei 1,5-2h la amiază, iar după amiază jumătate de oră sau o oră.

Suntem vegetarieni, așa că masa noastră de Crăciun nu e cu de-ale porcului, nici sarmale clasice nu mâncăm, face soacra mea sarmale vegetariene foarte bune, mama mea ne trimite prăjituri, deci avem tot ce ne trebuie!”, lămurește aceasta.

Pentru că timpul nu le permite să plece din oraș sau măcar la restaurant, în noaptea de Anul Nou, Cristina și Gabi vor rămâne tot alături de cei mici. Dar la ”pensiunea plăpumioară” ei sunt foarte mulțumiți.

”La drept vorbind, pentru noi Revelionul e doar o altă zi în care stăm cu copiii și facem tot ce putem pentru familie. Nu avem planuri de niciun fel, pentru că nu avem cum”, dezvăluie artista.

În ceea ce privește dorințele pentru anul 2024, Cristina Bălan nu are în plan nimic material. ”De niște ani încoace cel mai mult îmi doresc să învăț să trăiesc în prezent, să mă bucur de cei dragi, de lucrurile cu adevărat importante.

Rezoluțiile mele țin de sfera emoționalo-psiho-spirituală. Îmi doresc să fim sănătoși pe toate planurile ca să putem face lucruri frumoase și bune!”, încheie Cristina Bălan.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților