Life

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au intrat împreună în 2023! Ipostazele în care s-au afișat de Revelion

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au petrecut Revelionul împreună, înconjurați de prieteni, deși s-au despărțit în urmă cu câteva luni.
02.01.2023 | 07:40
Cristina Belciu si Cristian Boureanu au intrat impreuna in 2023 Ipostazele in care sau afisat de Revelion
Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristtian Boureanu a petrecut Revelionul alături de fosta iubită, Cristina Belciu. Cei doi au stat la aceeași masă și au dansat împreună toată noaptea, chiar dacă s-au despărțit în luna aprilie a acestui an.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu, împreună de Revelion

S-au despărțit în aprilie, după doar câteva luni de relație, dar nu pot sta departe unul de celălalt. Cristian Boureanu și Cristina Belciu au intrat în noul an împreună și asta pentru că de Revelion au petrecut amândoi la un club din Băile Felix.

ADVERTISEMENT

Conform imaginilor publicate de CanCan.ro, Cristina Belciu și milionarul au stat la aceeași masă și pe tot parcursul serii au dansat, au râs și s-au distrat înconjurați de prieteni.

Povestea de dragoste dintre Cristina Belciu, deși scurtă, a fost una intensă. S-au cunoscut în 2021, pe 1 decembrie și s-au îndrăgostit rapid.

ADVERTISEMENT

La început de 2022, în februarie, au decis să nu se mai ascundă și și-au asumat public relația, printr-o imagine publicată de frumoasa șatenă în mediul online.

Deși păreau îndrăgostiți din cale afară și ofereau impresia că nimic nu poate sta în calea iubirii lor, nici măcar diferența de vârstă de 25 de ani, două luni mai târziu de când au confirmat că sunt un cuplu, au anunțat că au ales să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Cristina Belciu afirmă în trecut că a rămas prietenă cu Cristian Boureanu

Totuși, au avut unul despre celălalt numai cuvinte de laudă și au rămas în relații bune, afirmând de mai multe ori că între ei există încă o relație de prietenie, prin urmare, nu este de mirare că au sărbătorit astfel intrarea în noul an.

„Între noi a rămas o frumoasă relație de prietenie și sunt foarte fericită, pentru că pot să mă bazez pe el orice ar fi.

ADVERTISEMENT

Tocmai că nu ne potrivim, dar am avut niște sentimente unul pentru celălalt, e imposibil să nu păstrezi relația de prietenie”, spunea Cristina Belciu pentru Antena Stars, în urmă cu câteva luni, după ce ea și Cristian Boureanu au fost surprinși împreună pe aeroport, călătorind amândoi în Italia.

ADVERTISEMENT
Tags: