Life

Cristina Ciobănașu, anunț surprinzător: Nu am avut o perioadă extraordinară

Cristina Ciobănașu a dispărut o perioadă din social media, iar acum a revenit cu foarte multe vești pentru cei care o urmăresc în serialul Adela, de la Antena 1. Ce a spus vedeta.
31.03.2022 | 14:21
Cristina Ciobanasu anunt surprinzator Nu am avut o perioada extraordinara
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță a mărturisit că nu a avut o perioadă tocmai bună în ultimul timp, motiv pentru care nu a fost activă. Fosta iubită a lui Vlad Gherman este dispusă să vorbească despre toate lucrurile care o macină.

Cristina Ciobănașu, vești pentru fanii săi. Ce a mărturisit actrița din Adela

Cristina Ciobănașu are câteva vești bune pentru fanii săi, dar și unele mai puțin plăcute. Vedeta de la Antena 1 nu a oferit prea multe informații, dar a promis că va răspunde cât de curând la toate întrebările oamenilor.

ADVERTISEMENT

„Nu am mai vorbit de mult pe stories, îmi pare rău. Nu am avut o perioadă extraordinară în ultima vreme, dar sunt mai bine. Sunt în Butimanu, unde se lucrează la canalizare, cred. Și voiam să vă arăt că personajele din Adela au trecut la ținute de vară. 

Mă rog, primăvară – vară. E foarte cald afară și e foarte plăcut, iar eu m-am retras puțin în mașină pentru niște timp singură, cu mine și cu textele. Îmi repet replicile pentru secvențele de după pauză. 

ADVERTISEMENT

Voiam să văd ce faceți voi, să vă spun că sunt în continuare aici, chiar dacă nu am mai postat atât de mult. Voi face curând un Q&A, să mai discutăm una alta, să vă mai povestesc ce am făcut în ultima vreme.

Să vă dau veștile bune și cele mai puțin bune. Și cam atât. Și nu uitați că este joi. De la 20:30 ne puteți vedea în două noi episoade”, a mărturisit Cristina Ciobănașu pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, împlinită pe plan profesional

Actrița este împlinită din toate punctele de vedere, în special în plan profesional. Vedeta se bucură de un succes foarte mare datorită serialului în care apare deja de trei sezoane. În plus, moderează o emisiune TV alături de fostul iubit.

Cristina Ciobănașu este fericită și sentimental, după separarea de Vlad Gherman. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Mureșan, cei doi fiind foarte discreți când vine vorba de imaginile împreună.

ADVERTISEMENT