Life

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, critici aspre de la fani: ”Mi se pare puțin deplasat”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în urmă cu un an, dar continuă să se afișeze împreună. Din păcate, imaginile cu cei doi nu mai sunt pe placul internauților.
21.02.2022 | 19:35
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu critici aspre de la fani Mi se pare putin deplasat
ADVERTISEMENT

Actorii din serialul „Adela” continuă să aibă o relație amicală foarte bună, doar că fanii sunt de cu totul altă părere și nu au ezitat să spună ce gândesc.

Artistul a primit recent critici aspre, după ce a apărut lângă fosta parteneră de viață în câteva fotografii de grup, alături de câțiva colegi de la filmările producției de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu par foarte fericiți unul lângă celălalt, semn că îi leagă în continuare foarte multe amintiri, mai ales că s-au iubit vreme de 9 ani.

Vlad Gherman, în vizorul fanilor. Internauții au criticat relația dintre actor și Cristina Ciobănașu

În plus, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu petrec foarte mult timp împreună prin prisma proiectelor pe care le au, serialul și emisiunea de la Happy Channel.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta de la Antena 1 publică foarte des imagini cu fosta parteneră de viață, poate mai des decât cu actuala iubită, Oana Moșneagu, după părerea fanilor.

Ultimele poze din social media au fost criticate foarte dur de internauți, asta pentru că sunt în continuare foarte apropiați în ciuda faptului că ambii și-au refăcut viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Fanii au trecut peste separarea celor doi și acum par deranjați de faptul că Vlad Gherman este mult prea atent cu Cristina Ciobănașu, în timp ce actuala iubită nu apare alături de ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ??????? (@vladgherman_oficial)

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, prea des împreună?

Frumoasa șatenă nu a fost prezentă în imaginile în care actorii din serial savurează o brioșă, iar de aici a plecat o adevărată avalanșă de comentarii din partea celor care îl urmăresc pe artist.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți fani au fost de părere că actorul se afișează prea des cu fosta iubită, Cristina Ciobănașu, lucru care ar putea să o supere pe Oana Moșneagu.

„Ia mâna de pe Vlad”, „Înțeleg că lucrați împreună, vă salutați, dar mi se pare aiurea… prea multe poze împreună. E prea prezentă în viața ta când tu ești cu altcineva”. 

„Să începi o viață nouă cu fostul de mână”, „Mara unde este? L-ați lăsat singur pe Dunaev”, „Deja exagerezi cu Cristina. Păcat că Oana nu își dă seama că este doar un pansament… Este o fată extraordinară, chiar nu o meriți”.

„Înțeleg că lucrați împreună, dar nimeni nu te obligă să postezi așa des cu Criss la story și pe pagină. Mi se pare puțin deplasat, mai ales că și Oana a fost prezentă la filmări”, sunt câteva dintre remarcile făcute de fani pe Instagram.

ADVERTISEMENT