Life

Cristina Demetrescu a anunțat ce zodii termină luna cu bine. Încep să facă bani frumoși

Cum va arată a doua jumătate a lunii martie pentru toți nativii Zodiacului. Cristina Demetrescu a venit cu cele mai importante previziuni astrale.
22.03.2024 | 22:01
Cristina Demetrescu a anuntat ce zodii termina luna cu bine Incep sa faca bani frumosi
Astrologul Cristina Demetrescu a spus cum va arăta jumătatea lunii martie pentru toți nativii. Sursa foto: Pixabay, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru toate zodiile. Invitată în emisiunea ”Vorbește Lumea”, astrologul a dezvăluit ce au pregătit astrele pentru toți nativii în a doua jumătate a lunii martie.

Horoscop Cristina Demetrescu. Taurii vor avea probleme serioase de sănătate

Berbec

Pentru nativii Berbec urmează o perioadă de foc, mai ales pe plan personal. Eclipsa de Lună în Balanță de pe 25 martie va reprezenta un moment de cotitură pentru cei care sunt căsătoriți sau au parteneriate de termen lung. În schimb, lucrurile stau mult mai bine pe plan financiar.

ADVERTISEMENT

Taur

În această perioadă, nativii Taur se confruntă cu probleme de sănătate. Este recomandat să stea cât mai departe de greutăți fizice pentru a evita durerile de coloană sau riscurile de colică renală. De asemenea, orice problemă ar avea, ar fi bine să apeleze la specialist.

Gemeni

Acum, mai mult ca niciodată, Gemenii simt nevoia de a se implica în relații sentimentale. Nu este deloc o perioadă ușoară, mai ales că se obișnuiesc destul de greu cu schimbările sentimentale.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii Rac vor să purifice locuința de energiile negative. Se simt mai obosiți ca niciodată și, din această cauză, vor simți ca nimic nu merge așa cum s-ar fi așteptat.

Leu

Nativii Leu trebuie să fie foarte atenți la fiecare informație pe care o primesc. Dacă vor să stea departe de evenimente neplăcute, nu trebuie să fie naivi. Cel mai bine este să verifice orice informație pentru a nu propaga o minciună sau o răutate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Din păcate, în această perioadă, finanțele Fecioarelor au de suferit. Nativii acestei zodii cheltuie bani mai mult ca niciodată. Fecioarele au în plan să își schimbe locuința, dar și garderoba.

Horoscop Cristina Demetrescu. Capricornii au de gând să renunțe la locul de muncă

Balanță

Urmează un moment delicat pentru finanțele Balanțelor. Acești nativi sunt tentați să apeleze la credite sau să vândă anumite lucruri de valoare pentru a face rost de bani.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Jumătatea lunii martie aduce pentru Scorpion depresii și stări de dispoziție mai puțin plăcute. Pentru că se simt într-un impas emoțional, nu este exclus ca aceștia să revină la unele vicii mai vechi.

Capricorn

Nativii Capricorn vor avea relații contradictorii cu femeile aflate în poziție de conducere. Pentru că nu suportă astfel de tensiuni, este foarte posibil să își dea demisia.

Vărsător

Energia Vărsătorilor nu este la cote maxime în această perioadă. Cei care sunt implicați într-un proces de formare sau sunt la facultate au de gând să renunțe la studii.

Pești

Înainte de a face un parteneriat de afaceri, Peștilor li se recomandă multă atenție. Încrederea în persoane nu trebuie să fie mai presus de lege, căci, în astfel de cazuri, s-ar putea să devină victimele unor furturi.

ADVERTISEMENT