Life

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii o duc bine și au noroc la bani în decembrie. Vești foarte bune pentru 3 nativi

Cristina Demetrescu știe ce nativi au un trai excelent și venituri generoase în decembrie. Trei dintre ei au parte de știri extraordinare.
02.12.2023 | 14:49
Cristina Demetrescu a dezvaluit ce zodii o duc bine si au noroc la bani in decembrie Vesti foarte bune pentru 3 nativi
Cristina Demetrescu știe ce nativi au un trai excelent și venituri generoase în decembrie. Trei dintre ei au parte de știri extraordinare. Sursa foto: Facebook / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii o duc bine și au noroc la bani în decembrie. Vești foarte bune pentru 3 nativi. Astrologul a transmis ce aduce coadratura dintre Luna neagră din Fecioară și conjuncția Soarelui cu Marte din zodia Săgetătorului.

Cristina Demetrescu știe ce nativi au un trai excelent și venituri generoase în decembrie. Trei dintre ei au parte de știri extraordinare

Cristina Demetrescu știe ce nativi au un trai excelent și venituri generoase în decembrie. Trei dintre ei au parte de știri extraordinare. Cititorul în stele a spus în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, ce se întâmplă cu semnele zodiacale.

ADVERTISEMENT

Berbec

Ai foarte mult pe cap și lucrurile se pot complica la locul de muncă. Se cere o mai bună organizare sau părerea unui superior. E indicat să nu se lase nimic pe ultima sută de metri pentru a evita certurile. Stai foarte bine la capitolul bani.

Taur

Începutul lui decembrie te determină să nu faci excese și să te odihnești mai mult. Soarele în Săgetător nu aduce o energie tocmai bună pentru că încerci și îi mulțumești pe ceilalți. Ești apreciat și ți se recunosc meritele. Vine și remunerarea.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Consumul de energie este uriaș. Ești îndemnat să nu te apuci de invitațiile pentru sărbători, să fii liniștit și să fii mai puțin stresat. Mergi într-o direcție bună, în timp ce balanța financiară se reglează după ultimele cheltuieli.

Rac

Prima perioadă din decembrie te face să fii nervos, agitat și critic la serviciu și asta se simte foarte bine. Viața personală e mai interesantă și mai colorată pentru că apare cineva de care ești atras. Pot fi unele probleme în familiile cu copii.

ADVERTISEMENT

Leu

Cheltuielile sunt uriașe, în special în familiile cu copii capricioși care nu se mai bucură de ceea ce primesc. E o concentrare mare pe carieră, dar și pe dorința de a scăpa cu cadouri de prezența călduroasă în sânul celor dragi. Vin satisfacții din punct de vedere profesional.

Fecioară

Se cere o mare atenție la accidentele domestice și la eventualele spargeri, răniri. Conjuncția Soare-Marte în zodia Săgetătorului aduce un sezon al incendiilor și flăcărilor, la propriu și la figurat, care se pot aprinde în relații din cauza unor discuții sensibile.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pare că te bucuri de viață, însă în realitate ai griji și frământări. Sunt multe temeri interioare. Luna decembrie te face să fii mai curios, dar e posibil să exagerezi puțin cu o atitudine în care dorești să forțezi adevărul. Vrei să afli anumite informații.

Scorpion

Din prea multă binedispunere și exces de zel ajungi să cheltui enorm pe distracții, dar și pe împrumuturi pe care le oferi unor apropiați. Din păcate, s-ar putea să nu-i mai recuperezi niciodată. Marte pe sectorul banilor înseamnă bani pierduți.

Săgetător

Perioada aceasta din an s-ar putea să fii superficial. Sunt multe evenimente care se suprapun și care te agită și te fac nervos. Vrei să faci totul mai repede și de asta nu iese nimic bun. Armonia apare abia în a doua săptămână din decembrie.

Capricorn

E o perioadă în care te simți cu un adevărat salvator în domeniul profesional, chiar și în timpul liber te oferi să fii acolo, să dai sfaturi. Cineva din cercul de prieteni s-ar putea să vină cu reproșuri la adresa ta pentru că ești prea focusat pe carieră.

Vărsător

Sunt ceva bani puși deoparte, niște economii pentru lucruri clare, dar care s-ar putea să fie cheltuiți pe cadouri sau alte ispite în perioada sărbătorilor de iarnă. Ajungi la concluzia că ai o viață și merită să te distrezi.

Pești

Începutul de decembrie aduce întârzieri legat de o posibilă autorizație de construcție. Sunt dosare și hârtii care nu ajung la timp și asta te nemulțumește. Din fericire, astrele spun că toate acestea sunt spre bine. Nimic nu e întâmplător.

ADVERTISEMENT