Life

Cristina Demetrescu a dezvăluit singura zodie care ajunge la apogeu până la finalul anului. Va avea o șansă unică

Cristina Demetrescu a dezvăluit singura zodie care ajunge la apogeu până la finalul anului. Va avea o șansă unică și trebuie să profite de ea.
03.03.2024 | 09:02
Cristina Demetrescu a dezvaluit singura zodie care ajunge la apogeu pana la finalul anului Va avea o sansa unica
Cristina Demetrescu a dezvăluit singura zodie care ajunge la apogeu până la finalul anului. Sursă foto: captură YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit singura zodie care ajunge la apogeu până la finalul anului. E cea mai bună perioadă pentru ea, iar o șansă unică îi iese în cale. Trebuie însă să știe și cum să profite de ea.

Cristina Demetrescu a dezvăluit singura zodie care ajunge la apogeu până la finalul anului

O singură zodia atinge apogeul până la finalul anului. Cristina Demetrescu spune că 2024 este anul ei, din mai multe puncte de vedere. Pot fi făcute schimbări majore pe plan profesional, dar și personal.

ADVERTISEMENT

Se pare că Gemenii sunt singura zodie care ajunge la apogeu până la finalul anului. Cristina Demetrescu a explicat însă ce înseamnă acest apogeu pentru unii nativi. Se pare că aceștia ajung într-un punct în care vor să devină mai autentici.

„Pentru zodia Gemeni vorbim despre un apogeu profesional. Sunt mai multe tipuri de apogeu profesional. De exemplu iese la pensie. Când ieși la pensie într-un astfel de moment să spunem că ai o satisfacție.

ADVERTISEMENT

Alții au avut până în momentul de față tot felul de ambiții. Nu le mai au. Apogeul înseamnă mi-am făcut numărul. De aici înainte vreau să fiu mai autentic.

Pentru unii însă, apogeul profesional poate însemna că li se vor propune niște roluri, niște funcții, niște poziții profesionale, dar cu asumare de responsabilitate”,  a dezvăluit Cristina Demetrescu, conform Life University.

ADVERTISEMENT

Anul 2024, anul Gemenilor și al Taurilor

Chiar dacă apar oportunități ceva mai greoaie, Gemenii nu trebuie să se dea înlături. Cristina Demetrescu spune că dacă renunță la provocări, acești nativi riscă să nu fie atât de satisfăcuți pe plan intern.

Totodată, ei vor avea Planeta profesor deasupra lor. Aceasta le poate aduce un nou început pe plan profesional. Unii Gemeni ajung să se simtă plafonați și vor să o ia de la zero.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pot ajunge să dezvolte noi credințe, dar și noi aspirații. Unele lucruri care le plăceau, acum nu le mai aduc nicio satisfacție, iar acest lucru e valabil pe plan profesional. Schimbările pe care le vor face însă, vor fi unele destul de benefice. 

Iar începând cu 26 mai 2024, spune astrologul, Gemenii, ar și Taurii, îl au pe Jupiter, marele benefic. Acest lucru înseamnă că 2024 va fi anul lor, în care pot face schimbări interesante pe mai multe planuri.

ADVERTISEMENT