Life

Cristina Demetrescu anunță care sunt zodiile care nu au noroc. Vine o perioadă neașteptată pentru acești patru nativi

Cristina Demetrescu anunță care sunt zodiile care nu au noroc. Urmează o perioadă neașteptată pentru acești patru nativi.
08.03.2024 | 22:00
Cristina Demetrescu anunta care sunt zodiile care nu au noroc Vine o perioada neasteptata pentru acesti patru nativi
Cristina Demetrescu anunță care sunt zodiile care nu au noroc. Sursă foto: captură Pro Tv, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu anunță zodiile care nu au noroc în această perioadă. Se pare că unii nativi se pot confrunta cu probleme de sănătate, în timp ce alții pot avea chiar probleme cu banii în prima parte din luna martie.

Cristina Demetrescu anunță care sunt zodiile care nu au noroc

Berbec

Se anunță o perioadă destul de apăsătoare. Sunt una dintre zodiile care nu au noroc în această perioadă, spune Cristina Demetrescu. Pot apărea probleme de sănătate în cazul acestora și pot ajunge să facă investigații.

ADVERTISEMENT

Taur

În viața lor apar niște ghidaje care îi pot ajuta să scape de constrângeri. Totodată, pot ajunge să găsească soluții pentru anumite probleme și pot avea în față situații care mai devreme sau mai târziu vor conta.

Gemeni

Pentru ei se anunță vești bune pe plan profesional. Pe de altă parte, sunt momente în care nu sunt liniștiți și se tem pentru starea de sănătate a părinților ori a altor persoane, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT

Rac

Și ei sunt una dintre zodiile care nu au noroc în prima parte din luna martie, spune Cristina Demetrescu. Astrologul le recomandă să nu plece la drum pentru că riscul de accident ori de îmbolnăvire este unul destul de mare.

Leii nu trebuie să facă investiții

Leu

Următoarea dintre zodiile care nu au noroc, conform astrologului Cristina Demetrescu. Acești nativi nu trebuie să facă investiții, pentru că urmează o perioadă de schimbări. De asemenea, pot exista și îngrijorări legate de bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În cazul acestor nativi, astrologul le recomandă să aibă curaj și să facă schimbările necesare. Luna Neagră i-ar putea aduce în diferite situații, însă vor exista soluții, chiar dacă la prima vedere nu se văd.

Balanță

O perioadă ceva mai dificilă pentru acești nativi. Ei vor fi practic obligați să se împartă între muncă și problemele de sănătate ale anumitor persoane, poate chiar ale unui copil.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Acești nativi se pot confrunta cu probleme pe plan emoțional sau sentimental. Vizați sunt în special cei care au copii, sau care își doresc unul. Pe acest plan ar putea exista niște neplăceri.

Capricorn

Și ei sunt una dintre zodiile care nu au noroc, conform astrologului Cristina Demetrescu. Se vor mobiliza foarte greu să facă ceva în prima parte din luna martie. Iar acest lucru este valabil în special în cazul celor tineri, care parcă nu pot învăța.

Vărsător

Acești nativi îl au pe Pluto, dar și pe Marte. Cristina Demetrescu spune că această poziție este una de admirat dintr-o perspectivă, dar totodată poate să genereze și îngrijorări într-o oarecare măsură.

Pești

În cazul lor se anunță câteva amânări. Cei care aveau nevoie de o intervenție chirurgicală ar putea găsi alte soluții, mult mai bune. E important să știe unde să caute și de asemenea, contează persoanele de la care cer sfaturi.

ADVERTISEMENT