Life

Cristina Demetrescu, horoscop pentru începutul lunii mai 2023. Mare atenție la bani: „Sunt niște blocaje în buget”

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru primele două săptămâni din mai 2023. Nativi, mare atenție la bani! Apar schimbări.
01.05.2023 | 14:00
Cristina Demetrescu horoscop pentru inceputul lunii mai 2023 Mare atentie la bani Sunt niste blocaje in buget
Cristina Demetrescu, horoscop pentru primele două săptămâni din mai 2023. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru începutul lunii mai 2023. Primele două săptămâni vor fi aglomerate. În plus, după cum astrologul a dezvăluit la Vorbește lumea, nativii trebuie să țină de bani.

Horoscopul primelor două săptămâni din mai 2023, realizat de Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul pentru primele două săptămâni ale lunii mai 2023. Chiar la început, între 5 și 6, va exista o eclipsă de lună care le încurcă planurile nativilor. Totodată, în această perioadă, reprezentanții zodiacului sunt sfătuiți de celebrul astrolog să fie atenți la buzunar, căci banii dispar pe nevăzute.

ADVERTISEMENT

„Pe data de 8 mai, Venus va intra în zodia Racului și este foarte bun pentru vești bune în casă, în familie. Vești de copii, vești bune pentru vânzarea unei case, pentru un preț bun, atât la vânzare cât și la cumpărare. Dacă este să ne referim la eclipsă, aici, lucrurile se vor înțepeni puțin. Se produce pe semne fixe.

Este și Uranus în Taur implicat în evenimente imprevizibile, surprize. Dacă suntem cu cinci minute treji înainte de schimbare, atunci va fi de bine. Dar dacă oamenii sunt refractari la schimbare și știu că ceva în viața lor este ceva înțepenit, atunci s-ar putea schimbarea să fie mai dură. Una peste alta, Luna în Scorpion este foarte bună pentru intuiție”, a spus Cristina Demetrescu, în ceea ce privește horoscopul începutului de mai, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a spus la ce trebuie să se aștepte fiecare nativ în parte în mai 2023

Cristina Demetrescu i-a avertizat pe Berbeci, chiar dacă intuiția le e la cote maxime, să nu fie prea libertini, căci în mai 2023 intervin schimbări. „Berbecul s-ar putea, în jurul eclipsei, să aibă anumite intuiții, revelații.

Altfel, pot apărea surprize în bugetul pe care îl au în comun cu cineva. Surprizele pot fi și plăcute și neplăcute. Urmează niște schimbări, voite sau nevoite. Cei care au anumite vicii, perioada este mai tulbure”.

ADVERTISEMENT

Taurii dau nas în nas cu secretele partenerului. Iar asta s-ar putea să le complice viața. „Schelete în dulapurile din dormitorul conjugal al Taurilor. Vorbim de o perioadă de gelozii mai mult sau mai puțin întemeiate. Dar și de cheltuieli pe care partenerii”.

În mai 2023, conform astrologului Cristina Demetrescu, Gemenii trebuie să-și protejeze locul de muncă. „Se pot întâmpla anumite intrigi sau competiții, care nu sunt tocmai în regulă. Este implicată o femeie. Trebuie să fie atenți și la sănătatea mamelor sau a bunicilor”.

ADVERTISEMENT

Racii sunt sfătuiți să se abțină, oricât de mult își doresc să caute prin sertarele copiilor. Riscă să pornească certuri deoarece se bagă prea mult în viața acestora. În același timp, Leii ar putea avea conflicte tot cu o femeie, care îi blochează din punct de vedere profesional.

„Poate că în această perioadă are mai multă nevoie de autonomie. Există un risc fie să renunțe la ce are făcut, fie datorită unei mamei, surori, soții, fie să rupă gardul. Adică să creeze o mică tensiune în familie doar să-și urmeze planurile”, a spus Cristina Demetrescu despre zodia Leu în luna mai 2023.

Fecioarele trebuie să fie atente la relațiile cu cei din jur

În ceea ce le privește pe Fecioare, e necesar să fie atente la relațiile cu familia sau chiar cu vecinii, precum și la lucrurile ascunse din anumite contracte. „Există o intervenție în cazul Balanțelor. Poate fi vorba despre un partener de afaceri care împiedică împărțirea unor bani. Este vorba despre bani. Mercur este retrograd pe zodia banilor. Sunt niște blocaje în buget”, a completat Cristina Demetrescu.

Scorpionii resimt din plin eclipsa. Astfel, trebuie să aibă grijă la sănătate, stare de bine, imagine, reputație, felul de a se exprima și la deciziile de schimbare pe care le iau. La fel ca ei, Săgetătorii sunt sfătuiți să se preocupe de sănătate și să caute cauzele ascunse ale problemelor medicale.

Capricornii încearcă pe orice cale să-și rezolve problemele. „Există un secret pe care fie îl împărtășesc cu prietenii fie un prieten află ceva despre ei și sunt puși în situații mai complicate”, a spus Cristina Demetrescu despre acești nativi.

„Pentru Vărsători, o dominanță feminină în familie șantajează emoțional. Și șefii apasă pe niște butoane roșii. Peștii se pot pierde în lumea lor în această perioadă. Se retrag un pic, dar pot primi și vești din afara granițelor țării. Pot face și călătorii secrete. Cei care învață s-ar putea să intre în conflict cu profesorii”, a încheiat Cristina Demetrescu horoscopul pentru primele două săptămâni din mai 2023. 

ADVERTISEMENT
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în...
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă, la gala RXF din Sala Polivalentă! Reacția șocantă a organizatorilor
Pericolul din prăjituri. Substanța cu aromă de unt care ne poate afecta ADN-ul
Pericolul din prăjituri. Substanța cu aromă de unt care ne poate afecta ADN-ul
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Românii ameninţaţi cu impozit de 70% pe venit.
Românii ameninţaţi cu impozit de 70% pe venit. "Va trebui să dau 70 de lei din 100?!"
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum...
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum de baie minuscul în Mykonos
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce...
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat aspru: "Se încearcă manevre prea murdare..."
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Românii de la bloc au de ce să se bucure. Legea a fost...
Românii de la bloc au de ce să se bucure. Legea a fost dată și îi ajută enorm
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și...
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Surpriză uriașă în finala Survivor!
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și...
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și sabotajul
Cea mai puternică regină a tuturor timpurilor. A cerut să fie înmormântată purtând...
Cea mai puternică regină a tuturor timpurilor. A cerut să fie înmormântată purtând vălul de mireasă